terra-magica 28.08.05, 20:17 Jakich kobiet unikacie, jakich partnerek szukacie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria73 Re: pytanie do panow seniorow 28.08.05, 22:03 oj! - optymistka jesteś jeśli sądzisz że mrowie panów tylko czeka żeby się właczyć do dyskusji!! Odpowiedz Link
bajerant Re: pytanie do panow seniorow 29.08.05, 08:36 Jasne ze nie ma co włączac sie do dyskusji........bo po co? Jest tu duza grupa pan ( nie bede ich nazywał po imieniu) co zaraz kubeł wody wyleje na piszącego. Zauwazyłem ze na tym forum mozna pisac tylko o tym co pewnym osobom pasuje. Uwazaja ze mają doswiadczenie zyciowe i wszystko wiedzą najlepiej. Wiec poczekaj a panie wszystko wiedzace Ci odpiszą ( one wiedzą najlepiej). No chyba ze uznaja ze wątek nienadaje na to forum..........wtedy zignoruja. Pozdrawiam Odpowiedz Link
amiga2 Re: pytanie do panow seniorow 29.08.05, 09:53 bajerant,rozumiem cie doskonale i uwazam,ze powinienes sie tu wypowiadac.Zdecydowanie brak tu meskich glosow dla rownowagi. Nawet jesli nie pasuje to do pewnych schematow myslowych,uwazam,ze nalezy lamac pewne stereotypy,odkrywac sie na nowe.Jednostronnosc myslenia i duchowe zesztywnienie znajduje swoje odzwierciedlenie w ciele czlowieka-stad wielu seniorow cierpi na problemy ze stawami,kregoslupem itp. Sadze,ze twoje wpisy utzrymuja sie w konwencji tego forum i nikogo nie urazaja i obrazaja.Jesli ktos czuje sie zniesmaczony poruszanymi przez ciebie tematami,powinien sam przepracowac i rozpracowac swoje blokady-przyniesie to korzysci zdrowiu i psychice. pozdrawiam cieplutko amiga :) Odpowiedz Link
terra-magica Re: pytanie do panow seniorow 29.08.05, 10:05 Czyli takie, ktore zanudzaja na sile swoim zyciowym doswiadczeniem i prognozami w stylu - ja wiem lepiej. Punkt nr jeden mam. Dzieki Odpowiedz Link
basia553 bajerant, nie wyglupiaj sie!!! 29.08.05, 10:32 ja nie mam np. nic przeciwko tematom ktöre poruszasz, tyle ze sama nie mam ochoty na ten jeden temat opowiadac o sobie. Czy to zle? Nie wylalam przeciez kubla wody na Ciebie - jesli tak to odczules, to przepraszam. Jak najbardziej interesuja mnie wypowiedzi meskie, a poniewaz jest tu - jak prawie wszedzie - przewaga niewiast, tym bardziej cieszy kazda meska opinia. Wiec prosze, zostan tutaj i pisz!!! Odpowiedz Link
amiga2 Re: bajerant, nie wyglupiaj sie!!! 29.08.05, 10:42 I o to chodzi,droga basiu! :)))) Odpowiedz Link