greeg.69 11.10.09, 21:26 Jakie wózki polecacie dla niemowląt, lub też jakich unikać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: Wózek ??? 11.10.09, 21:33 Nie ma jednej odpowiedzi. Osoba, która mieszka na IV piętrze bez windy w centrum miasta będzie potrzebowala innego wózka niż ktoś, kto mieszka w parterowym domku w okolicy, gdzie chodnik to pieśń przyszłości. Sama musisz sobie odpowiedzieć, czy wazniejsza jest dla ciebie waga wózka, czy wielkosć kół, łatwość składania czy cena, a może design. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_wiktor Re: Forum "Wózki dziecięce" 12.10.09, 12:35 Ja mogę Ci śmiało polecić wózek z firmy BABYACTIVE. Jestem jego użytkowniczka i jestem bardzo zadowolona. Jest lekki świetnie się prowadzi mają duży wybór kolorystyki. W skład wchodzą wszystkie niezbędne elementy jak gondola, fotelik, spacerówka. Do każdego elementu masz pokrowiec i dodatkowo dostaniesz pokrowiec przeciwdeszczowy. Łatwo się go składa i każdy z elementów łatwo wpina się w stelaż z kółkami. Super się prowadzi i według mnie ma bardzo przystępną cenę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bridal Re: Wózek ??? 12.10.09, 13:41 mogę polecić wózek Teutonia Mistral S - jest super wygodny zarówno w na chodnikach jak też "w terenie". Nie polecam fotelika samochodowego Teutonia, bo jest drogi i ciężki. Do tego wózka pasuje Maxi Cosi i jest moim zdaniem o wiele wygodniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
xszysia Re: Wózek ??? 12.10.09, 20:28 odradzam first wheels :-) Spacerówka jest kubełkowa. Ale ma jeszcze wiele innych wad. Odpowiedz Link Zgłoś
justhy Re: Wózek ??? 13.10.09, 00:43 Polecam Roan Marita - ma on jedną z największych gondoli (82 cm). Odpowiedz Link Zgłoś
mar_rog Re: Wózek ??? 13.10.09, 20:11 Ja zakupiłąm dla dzidzi wózek toledo z firmy coneco. Z tego względu ten model że ma duże koła a chodzenie w zimie po miescie po sniegu blocie i dziurach to raczej ciezko z malymi kolkami, i jest stosunkowo lekki a mieszkam na 4 pietrze bez windy. jak sie bedzie sprawowal to sie okaze, dzidzia w przyslym tygodniu sie urodzi dopiero :) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_nikodemka Re: Wózek ??? 13.10.09, 21:52 a ja nie polecam wozka wielofunkcyjnego; wedlug mnie najlepszym rozwiazaniem jest kupic super gondole, nawet uzywana np Roan Marita a pozniej lzejsza spacerowke,taka ktora bedzie spelniala nasze oczekiwania, dziecko rosnie a Ty tez nabierzesz wprawy i bedziesz wiedziala czego oczekujesz od wozka, wazne jest tez to gdzie bedziesz wozek uzytkowac, czy po miescie-wtedy mozesz kupic wozek, lzejszy na piankowych kolach, czy bedziesz spacerowac po lesie, wertepach wtedy najlepszym rozwiazaniem bedzie wozek na pompowanych kolach, jak dla mnie wazna rzecza jest tez mozliwosc montowania siedziska w 2 strony, ja kupilam komplet x-landera, fotelik x-car okazal sie tragiczny, strasznie waski, po 4 m-cach kupilismy nowy z przedzialu 0-18, warto zastanowic sie czy fotelik wpinany na stelaz jest nam niezbedny i czy czesto z tej funkcji bedziemy korzystac, radze kupic dosc szeroki zeby dziecko mialo wygodnie, mieszkam pod lasem wiec kupilam wozek na pompowanych kolach, w gondoli synek jezdzil przez niecale 5 m-cy bo potem okazala sie za mala, spacerowka po jakims czasie okazala sie za duza i za ciezka jako wozek wyjazdowy i musialam kupic lzejszy, dlatego teraz kupilabym np Roana Marite gdzie dziecko pojezdzi przez dluzszy czas a potem lzejsza fajna spacerowke Odpowiedz Link Zgłoś
ilonaa232 Re: Wózek ??? 16.03.16, 16:47 ja mam dośc lekki wózek, na pompowanych kołach, ma też spoko design więc nie wiem dlaczego ma wybierać pomiędzy tymi cechami. ja mam anex sport. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zapasniczka4 Re: Wózek ??? 15.06.16, 15:37 My kupilismy uzywana gondole, bo wiedzielismy ze na dlugo nam nie posluzy :) za to spacerowke kupilismy nowa quinny zapp xtra, wolalam zainwetowac wiecej kasy, a kupic cos porzadnego i solidnego, miec pewnosc, że nie rozleci sie po pol roku :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.minionek Re: Wózek ??? 17.07.16, 23:43 a gdzie mieszkasz? jaki masz budżet? od tego sporo zalezy :) mi podpasowal wozek z quinny dokladnie jest to model buzz xtra. ale wszystko zalezy od preferencji rodzicow Odpowiedz Link Zgłoś
emiemilka90 Re: Wózek ??? 28.07.16, 20:34 z quinny są fajne wózki tylko nieco drogie, chociaz zalezy kto jaki ma budzet ;) zawsze na aukcjach mozna dorwać jakis uzywany Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra.91.91 Re: Wózek ??? 25.08.17, 09:49 My wybraliśmy wózek anex cross, bardzo spodobał mi się z wyglądu, dodatkowo mimo dużej gondoli jest lżejszy od większości wózków, stelaż ma pompowane koła i dobrą amortyzacje. Fajna długa budka, która sprawdziła się w sierpniowe upału, bez potrzeby parasola, jestem niską osobą a mimo to wózek prowadzi mi się lekko i bezproblemowo mieści mi się w bagażniku mojego punto. Taki minus dla mnie, że nie zawsze wszystkie zakupy pomieszczę w koszu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agawierzba Re: Wózek ??? 08.09.17, 13:11 My mamy BUGABOO CAMELEON 3 i jesteśmy zadowoleni. Sprawdza się zarówno na spacerze w lesie i w zimę po śniegu daje radę. Przed zakupem postanowiliśmy sprawdzić wózek i przy okazji weekendu w Zakopanem wypożyczyliśmy ten wózek na dobę. Tylko się utwierdziliśmy, że to dobry wybór:) Jeśli myślisz o innym modelu, sprawdź gdzie można wypożyczyć ten konkretny wózek babyfura.pl/wynajem i bedziesz wiedziała czy Ci pasuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wózek ??? IP: *.215.200.249-internet.zabrze.debacom.pl 21.09.17, 12:11 Też szukam wózka i ostatnio znalazłam dwa wózki Mutsy Nio i mutsy I2 mutsy.pl/mutsy-i2-wozek-2w1-gleboko-spacerowy-7860.html mutsy.pl/mutsy-nio-wozek-2w1-gleboko-spacerowy-7859.html Czy ktoś może sie wypowiedzieć o tych wózkach bo nie wiem który wybrać Odpowiedz Link Zgłoś
gazelka24 Re: Wózek ??? 20.05.18, 12:08 Szczerze polecam wózek Anex Baby Sport, wersja 3w1. Wózek jest mega funkcjonalny, ma lekki stelaż, bardzo dobre zawieszenie i bardzo dobrą amortyzację, dzięki czemu prowadzenie go to czysta przyjemnosć i komfort dla malucha :) Odpowiedz Link Zgłoś
majaaa_2312 Re: Wózek ??? 21.05.18, 22:59 Ja polecam anex z serii discovery. Dla mnie to model idealny. Łatwy w obsłudze, lekki, poręczny i wygodny. Można go szybko rozłożyć, zapakować, złożyć. Wygodny dla maluszka i bardzo fajnie się prezentuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosdebs Re: Wózek ??? 28.07.18, 11:36 Ja mam doświadczenie tylko z moim wózkiem, wiem że jest ok. Mamy wózek Anex Sport. Wybraliśmy ten, po wielu długich poszukiwaniach, przymiarkach w sklepie, oglądaniu itp. Ten nam najbardziej odpowiadał. Odpowiedz Link Zgłoś