magata.d 21.05.10, 20:09 W jakich sklepach internetowych kupujecie? Poleććie solidne firmy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dima1312 Re: sklepy internetowe 21.05.10, 20:34 jest wiele wpisz w wyszukiwarkę nazwę wozka to sporo wyskoczy ale lepiej nie zamawiaj niczego w Bobowozkach napisałam o nich w moim poście, są np. Dino-sklep,świat wozkow,wozkiifoteliki i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
zazou1980 Re: sklepy internetowe 22.05.10, 12:11 ja kupowałam tu www.autofoteliki.pl/ ale wózek i fotelik pojechałam zobaczyć i odebrać osobiście, bo nigdy nic w ciemno nie kupuję... Odpowiedz Link Zgłoś
mrukumaster Re: sklepy internetowe 24.05.10, 09:44 Ja ostatnio jak wózka szukałem to znalazłem www.mooby.pl. Dosyć tanio było i dobry kontakt. Jak zapytałem o rabat to udało się coś wynegocjować. Odpowiedz Link Zgłoś
variuss Re: sklepy internetowe 25.05.10, 11:52 Piotruś Pan - duże rababty, swietny kontakt i nawet dostałam na tydzien wozek zastępczy bo dostawa mojego sie przedłużała. Wóze odebrałam osobiście i zapłaciłam przy odbiorze. Polecam! Electromarket- niewózkowy, ale wozki tez maja od niedawna, bardzo sympatyczny i kontaktowy pan handlowiec z działu wózków,też można wózek odebrać osobiście i zapłacić przy odbiorze. Odpowiedz Link Zgłoś
lexi_126 Re: sklepy internetowe 25.05.10, 12:22 ja polecam sklepdziecka.pl Ostatnio kupowalam tam swoj cybex callisto i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
miecka29 Re: sklepy internetowe 26.05.10, 20:55 Ja kupilam w Bobomarket, Jedo Vedi, lozeczko, posciel, w sumie prawie wszystko, i jestem zadowolona, dobrali mi wszystko kolorystycznie do wozka, parasolke i ocieplacz, czekalam troche dlugo ale to dlatego ze chcialam miec wszystko co zamowilam, i nie zalezalo mi na czasie, bylam na bierzaco informowana mailem o towarze ktory doszedl i czego jeszcze brakuje....dla mnie super... Odpowiedz Link Zgłoś
bairiki Re: sklepy internetowe 28.05.10, 21:38 ja kupuję na 4kids.pl, polecam gorąco. kupowałam u nich całą wyprawkę łącznie z wózkiem Odpowiedz Link Zgłoś
aga-sk1 Re: sklepy internetowe 29.05.10, 09:55 bardzo serdecznie polecam sklep mama i ja kupilam wozek mutsy i tam bylo najtaniej,rewelacyjna obsluga,szybka przesylka odradzam sklep dino,juz ponad miesiac czekam na łozeczko,nie odpisuja na e-maile,nie odbieraja telefonow,zenada!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
free.groszek Re: sklepy internetowe 03.06.10, 20:53 Ja polecam Swiat wózków. Kupowałam tam łóżeczko turystyczne, dzwonią, szybka realizacja, miałam je w 2 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenca78 Re: sklepy internetowe 12.06.10, 16:32 A ja z kolei bardzo polecam Dino. Właśnie kupiłam u nich Inglesinę Trip. Zdecydowałam sie w długi weekend, wysyłałam maile z zapytaniami o dostępność towaru, pałąk itd i bardzo szybko dostawałam odpowiedzi. Zaraz po weekendzie sprowadzili mi szybciutko pałąk (Kutnik, uniwersalny, ale kolor identyczny) i wysłali paczkę. Wózek jest już u mnie ;) W dodatku mają te wózeczki w bardzo atrakcyjnej cenie (porównywałam m.in. z Bobowózkami); zapłaciłam 519 + 69 zł za pałąk, kurier gratis; to wersja 2010 z okryciem na nóżeki w zestawie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
annulka79 Re: sklepy internetowe 03.06.10, 21:04 Calineczka (kupiłam fotelik samochodowy, leżaczek, gondolkę, spacerówkę i jeszcze kilka drobiazgów) Abba Kids (konto na Allegro, kupiłam fotelik samochodowy, śpiworek) Polecam, dobry kontakt i wszystko gra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jolutka1970 watek do kasacji!! same reklamy????????????? 12.06.10, 20:04 adminko!!!!!!!!! to darmowa reklama, watek dla sklepow czy co ?????????????? same sklepy chyba pisza????????? Odpowiedz Link Zgłoś
annulka79 Re: watek do kasacji!! same reklamy????????????? 12.06.10, 20:28 No, nie same sklepy ;) przynajmniej ja się nie poczuwam :) ale fakt od zwykłego info do darmowej reklamy niedaleko ... Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenca78 Re: watek do kasacji!! same reklamy????????????? 12.06.10, 21:39 No bez przesady, sklepem nei jestem. Mam zdjecie kupionego wózka wraz z paragonem przesłac, zeby uwiarygodnić swój post??? Nie popadajmy ze skrajności w skrajność. Odpowiedz Link Zgłoś
joann_80 Re: watek do kasacji!! same reklamy????????????? 15.06.10, 09:10 ale nie popadajmy w paranoję...to przydatny wątek. Ja polecam sprzedawcę z Allegro o nicku karnityna...bardzo uczciwa i rzeczowa kobitka. Kupowałam u niej spacerówkę i jeśli kiedyś będę miała coś kupić to na pewno u niej. Zdecydowanie odradzam natomiast sklep Gu-gu . Mają strone internetową ale zrobienie zakupów u nich graniczy z cudem ponieważ nikt nie odbiera telefonów ( na stronie jest podanych kilka numerów) nie odpisuje na maile i ogólnie nie realizują zamówień :/ Sklep fizycznie mieści się na Ursynowie a odwiedzenie go kosztowało nas masę nerwów ponieważ panienka siedząca za ladą kompletnie nie wie o co chodzi, na niczym się nie zna i nie umie odpowiedzieć na najprostsze pytania...sam sklep ma może 10m2 i nie ma tam nic. Sprzedaż odbywa się "na stronie" jak to określiła owa pani a na stronie zamówić się nie da, bo nikt nie odpowiada. Jak w "Misiu" normalnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś