zofia-filozofia 30.09.10, 23:00 Już jest katalog i nowa kolekcja: global.pegperego.com/babyproducts-site/catalog-downloads/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groniek1977 Re: Peg Perego 2011 06.10.10, 23:02 I nikt nie podjął tego wątku? Och źle się dzieje w maniactwie wózkowym,jeśli pegi odchodzą w zapomnienie... A tak serio to zaciekawił mnie model na stelażu podobnym do si z odwracanym siedziskiem. Czyżby to następca caravell 22? Bo jeśli ma prowadzenie podobne do si i solidne siedzisko to jest warty uwagi. Kolorki nowej kolekcji wg mnie takie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
lamciad Re: Peg Perego 2011 08.10.10, 19:46 Mi tez ten wózek się podoba.A ciekawe jak PP mini... Odpowiedz Link Zgłoś
listopadowka2008bis Re: Peg Perego 2011 08.10.10, 23:33 Szalu kolorystycznego nie ma. Podoba mi sie uno i mini (ten czarny w kolorowe paseczki). Ciekawe jaka u nas bedzie mial cene. Odpowiedz Link Zgłoś
mrukumaster Re: Peg Perego 2011 21.10.10, 14:37 Jest już dostępna częsciowo nowa kolekcja 2011. Powiem szczerze bez rewelacji. To co mnie nie pokoi to to że odchudzili tapicerki do takiej formy a nawet bardziej jak były jeszcze w 2007 roku. Jakby mało watoliny i czuć usztywnienei pod plecami. mówię tu o modelu pliko p3 i minii. Mini Fajne jest zgrabne po złożeniu, lekkie dosyć szerokie siedzisko. No i Aria 3 kołowa (tak sobie to nazywam) ciekawie się prezentuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
groniek1977 Re: Peg Perego 2011 21.10.10, 16:45 A tak z ciekawości - czy ktoś wie jak wygląda tapicerka z 2009r. w pliko? Czy od spodu na "boczkach" jest sama watolina, bez dodatkowej podszewki? Ja mam wrażenie,że coraz mniej wysiłków jest wkładanych w wykończenie. Np. na kieszonce w budce z 2009r. od wewnatrz nie ma wykończenia i strzępi się taki kawałek materiału. Odpowiedz Link Zgłoś
mirka69 Re: Peg Perego 2011 25.10.10, 10:56 widziałam w sobotę vela i pliko mini. Nigdy nie byłam zwolenniczką zachwalanej Arii ale ta jej nowa odmiana bardzo przypadła mi do gustu- szkoda ,że mój Mały nie jest już "wózkowy" Odpowiedz Link Zgłoś
mamanastodwa Re: Peg Perego 2011 25.10.10, 12:06 Dziewczyny, widziała któraś Pliko Easy Drive? Jestem zafiksowana na pliko od dawna, mąż się sprzeciwiał z powodu rączek. Easy Drive załatwia dla mnie sprawę. Ciekawa jestem tylko jak się prowadzi na tych pojedyńczych kółkach. Chcę go używać od noworodka, choć po starszym dziecku mam wielki wózek, więc nie musi to być rajdówka. Gdyby któraś miała jakieś ciekawe spostrzeżenia, bardzo proszę o odpowiedzi. I dajcie znać jeśli wiecie, czy można go gdzieś w Warszawie zobaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
mrukumaster Re: Peg Perego 2011 25.10.10, 12:11 Jeszcze go nie ma dostępnego ;) nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba luty :D Odpowiedz Link Zgłoś
mamanastodwa Re: Peg Perego 2011 25.10.10, 12:23 uu to słabo, rodzę grudzień/styczeń, w dino sklepie i w bobowózki mają już w ofertach, gdzieś nawet widziałam dostępność w 3 dni. rozumiem, że to nie do końca zgodne z prawdą? Nawiasem mówiąc ciekawe, czy ta rączka ułatwi podbijanie... Odpowiedz Link Zgłoś
mrukumaster Re: Peg Perego 2011 25.10.10, 13:37 Jak pisałem wyżej mogę się mylić. Bobowózki bardzo często wcześniej wrzuca towar niż jest on dostępny. Najlepiej zapytać i dać znać na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamanastodwa Re: Peg Perego 2011 25.10.10, 14:30 W bobowózki deklarują, że Easy Drive będzie u nich w połowie listopada, mają już za to switch compact gdyby ktoś był zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś
mrukumaster Re: Peg Perego 2011 25.10.10, 15:26 O to dobrze wiedzieć że połowa listopada :) Switch był dostępny razem ze zwykłym P3. Odpowiedz Link Zgłoś