Dodaj do ulubionych

Spacerówka dla dużego,16kg-wego "leniwca" :)

28.02.11, 14:25

Witajcie
Poradzcie prosze :)
Musze kupic wózek -najlepiej wygodna skladaną parasolke spacerówke dla mojego 2,5 letniego synka.
Gosciu wazy w tym momencie ponad 16kg i ma 98cm wiec jest duzy :)
Normalnie "zmuszam go" do chodzenia ale postanowilam kupic ten wózek dla wlasnej wygody.
Wogole to mam blizniaki (jego siostra jest "starym piechurem" i wsadzenie do wózka bylo dla niej zawsze karą) natomiast braciszek jest wygodny i szybko sie meczy a spacery koncza sie tym ze po 15 minutach on chce na raczki wiec ja mam na plecach plecak z rzeczami , ją trzymam za rekę a jego mam niesc??? :)
Do tej pory mielismy podwojny ale teraz go chce sprzedac gdyz córa i tak nie chce juz do niego wsiadac a mnie ciezko pchac takiego wielkiego klamota i pilnowac jej która ucieka jak sie jej mocno nie trzyma za raczke:)
Dlatego prosze o porade ?
Jaki wózek bedzie dobry dla duzego dzieciaka a zarazem zwrotny i stabilny ?
dziekuje z góry i pozdrawiam cieplutko
Obserwuj wątek
    • mamaly Re: Spacerówka dla dużego,16kg-wego "leniwca" :) 28.02.11, 18:54
      Jeżeli tylko na podwózki to może Maclaren Volo - on nie rozkłada się do spania, więc odpada dla sypiającego na spacerach dziecka.

Szukaj wózków sprawdzonych i tych z wyższej półki, chyba, że nie zależy Ci na zwrotności i możliwości prowadzenia wózka jedną ręką.

A.
      • gaga-sie mamaly 28.02.11, 20:45
        mamaly, widziałam na fotoforum, że użytkowałaś dużo wózków, m.in. zoopera. Poszukuję lekkiej spacerówki na wyjazdy. Chciałabym, żeby wystarczyła do końca, rozkładała się do spania i miała dużą budkę. Co polecasz?
        • magda19lenka Re: mamaly 28.02.11, 21:03
          może być zooper - sama mam hulę
          albo delti liv, bardzo zwrotny i duża budka
          • gaga-sie Re: mamaly 28.02.11, 21:06
            Hulę też rozważam, nie widziałam ich nigdzie jeszcze. Siedzisko jest spore? Fajnie się podbija wózek?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka