Dodaj do ulubionych

mamas&papas URBO

08.05.11, 18:57
co sadzicie o tym wozku? widzialam go w gazecie, potem obejrzalam na allegro i zaciekawil mnie, co o nim sadzicie?
gdybyscie mialy do wyboru ten urbo i pp easy drive co byscie wybraly i dlaczego?
Obserwuj wątek
    • womysia Re: mamas&papas URBO 09.05.11, 08:20
      ja się przymierzałam, ale jak poczytałam opinie użytkowniczek, głównie z UK, to się przeraziłam, że taki awaryjny i w porównaniu do bugaboo bee słabo jeździ, mimo, że kółeczka podobne. więc zrezygnowałam.
    • bromila Re: mamas&papas URBO 09.05.11, 08:31
      ja bym jednak wybrał URBO. Przede wszystkim za jakość użytych materiałów. O awaryjności nie słyszałem ale przecież od tego jest gwarancja. Miałem kilka wózków i z każdym był jakiś problem.
    • mama_nikodemka Re: mamas&papas URBO 17.05.11, 18:59
      urbo bardziej mi sie podoba przede wszystkim dlatego ze mozna zamontowac fotelik maxi cosi, tylko jedna rzecz mnie zastanawia, jak amortyzacja w tym wozku??
      • saras-wati Re: mamas&papas URBO 17.05.11, 21:47
        wybrałabym easy drive - peg perego cieszy się dobrymi opiniami, ma niezły serwis;) oglądałam ten wózek w sklepie i zrobił na mnie pozytywne wrażenie:D gdybym miała młodsze dziecko, to może sprawiłabym go sobie:)
    • janiinka Re: mamas&papas URBO 22.05.11, 13:38
      Podbijam:)
      Straszliwie mi się podoba ten wózek - kolor lavender, widziałam taki na ulicy, jak byłam u znajomych w UK i od tamtej pory na niego choruję. Chciałabym jednak wiedzieć czy warto w niego zainwestować? Kolor jest czadowy, a sam wózek ma dużo funkcjonalności i jest lekki. Problem w tym, że mieszkam w mieścinie gdzie nie ma szans go obejrzeć, mogę go zamówić przez internet, ale może pomożecie mi w podjęciu decyzji czy warto? Czytam opinie o nim, ale nie ma ich zbyt wiele. Głównie o wersji spacerowej, ja chciałabym kupić obie wersje. Czy któraś z was korzystała z gondoli?
      • iwa.s Re: mamas&papas URBO 31.05.11, 22:23
        cześć
        ja mam wersję spacerową urbo elite (czarny stelaż, grafitowe siedzisko) i jestem bardzo zadwolona z tego wózka - jest lekki, stabilny, zwrotny przez co dobrze się prowadzi, mój synek lubi w nim jeździć :-)) dla mnie dużym plusem jest to że siedzisko jest przekładane (przodem lub tyłem do kierunku jazdy) oraz że rozkłada się do pozycji lezącej. Widać ze wózek jest porządnie wykonany. Dużo się przemieszczam więc ważne dla mnie i dla synka było by wózek był wygodny, nieduży po złożeniu i praktyczny. I taki jest nie mówiąc o jego wyglądzie - zwraca uwagę :-)
        pozdrawiam
        • n_iki.k Re: mamas&papas URBO 28.11.11, 18:34
          minęło już trochę czasu, czy nadal mogłabyś polecić ten wózek ?
          • kefkas Re: mamas&papas URBO 28.11.11, 20:54
            Nie wiem jak iwa.s ale ja używam urbo od czerwca i kocham go :) Moje dziecię również, chociaz muszę przyznać, że na wertepy czy wyprawę do lasu to bym go nie polecała:)

Rozkłada się na leżąco, zwraca uwagę, jest lekki a solidny i generalnie go lubię :)
            Teraz pewnie jeszcze rozważyłabym sole ale póki co polecam :) 4kids.com.pl/produkt/opis/7072/wzek_spacerowy_sola_truffle
            • n_iki.k Re: mamas&papas URBO 29.11.11, 07:54
              widziałam, widziałam :) też podoba mi się Sola i Urbo
              zastanawiam się czy to będzie naprawdę coś lżejszego i łatwiejszego w składaniu od naszego obecnego wózeczka (Bebe Confort Loola)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka