jeny0
15.05.11, 00:56
Cześć.
Szukam wózeczka dla rocznego maluszka ale takiego tylko do wyjazdów i samotnych wypadów na małe zakupy.Wózeczek ma być lekki,łatwo się składać,dobrze podbijać,lekko prowadzić i oczywiście ma przede wszystkim być wygodny dla takiego rocznego maluszka,który na każdym spacerku jeszcze śpi.Zastanawiam się nad tymi modelami-Jane Energy,Hauck Condor,Chicco Lite Way,Espiro Metro,X-Go. Najbardziej wygodne wydają mi się te z pojedynczymi kółeczkami bo kółka na śliskiej powierzchni nie będzie stawało bokiem.Czytałam że wiele mam doradza Maclareny ale one mi się tak nie podobają że nawet za małe pieniądze bym takiego nie chciała! Żaden model mi się nie podoba :( Wizualnie podobają mi się te które wymieniłam i bardzo proszę o radę. :)) Mam dwa duże wózeczki wygodne na pompowanych kółkach,także ten potrzebowałabym tylko od potrzeby ale kupić jakiś muszę.Testowałam wiele wózków ale raczej tych małych nie lubiłam i zawsze kupowałam wygodne i duże, a teraz czekają mnie dosyć częste wyjazdy np.pociągami,więc muszę kupić taki typowo turystyczny wózeczek :))))
Czekam na szybkie rady :))