cokerry Re: Navington Cadet 30.01.12, 12:46 Jeździmy od samego początku, i mogę Ci powiedzieć że jest superfajny. Gondola jest duża, wygodna dla dziecka, ale dobrze chroni. Łatwo się montuje, składanie budy jest ciche. Spacerówka jest jak dla mnie rewelacyjna. W sumie wygląda jak typowa spacerówka, a nie jak odpad po wózku 3w1. My kupiliśmy z x-carem dla navingtona, i naprawę mogę polecić. Może masz jakieś konkretne pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
mar-ta29 Re: Navington Cadet 30.01.12, 13:36 Witam podłączę się jak można Jak sprawują się koła pojedyncze, od kiedy jeździsz? Czy łatwo się wpina/wypina fotelik i gondolę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka999@op.pl Re: Navington Cadet IP: *.icpnet.pl 14.03.14, 12:36 Witam, Używam wózka Navington Cadet od 9 miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Zalety: 1. jest w stosunku do innych wozków na rynku bardzo lekki wiec mogę bez problemu znieść go po schodach do garażu. 2. ma bardzo skrętne koła i bardzo dobrze się go prowadzi. na nierównościach wystarczy zablokować koła i prowadzi się go również dobrze :) 3. gondola jest duża (przed zakupem zwracaliśmy na to uwagę gdyż nasza córeczka urodziła się latem więc najgorszy okres czyli końcówka korzystania z gondoli przypadała na okres zimowy. bez problemy 7 miesięczne dziecko w kombinezonie korzysta z gondoli:) 4. spacerówka może być używana przodem jaki i tyłem do kierunku jazdy – świetny pomysł, gdyż dziecko na początku musi jechać tyłem ale później nudzi się i chce jechać przodem 5. stelaż za pomocą adapterów (koszt około 50 zł) pasuje do większości nosidełek samochodowych 6. materiał z gondoli i spacerówki można łatwo zdemontować i wyprać w pralce – wózek nawet po zimie po praniu wygląda jak nowy 7. łatwo zapinają się pasy w spacerówce 8. łatwo reguluje się oparcie w spacerówce 9. możliwość ustawienia zagłówka wyżej w gondoli 10. łatwość montażu gondoli i spacerówki 11. łatwość składania stelaża – stelaż po złożeniu mieści się bez problemu do małego bagażnika samochodu 12. duży kosz na zakupy 13. przystępna cena 14. regulacja rączki – duża możliwość regulacji – po zmniejszeniu wózek zajmuje mało miejsca 15. możliwość przenoszenia gondoli jedna ręką – budka jest jednocześnie uchwytem. znosiłam tak dziecko po schodach – świetne rozwiązanie! Wady: 1. brak pompowanych kółek z przodu (ale coś za coś – dzięki temu wózek jest dużo lżejszy) 2. trudno bujać w nim dziecko – córka usypiała w wózku bujana lub wożona jednak bujanie jest tylko symboliczne. Polecam wszystkim ten wózek!! jest bardzo fajny Odpowiedz Link Zgłoś