Dodaj do ulubionych

Mutsy Easyrider parasolka

28.04.12, 15:19
Czy ktoś ma ten wózek? Bardzo mi się podoba, spełnia moje warunki, ale nie znam żadnej opinii na jego temat. Podzielcie się proszę :).
Mam zamiar kupić 2 takie wózki (córka 2 lata i syn 9 m-cy) i połączyć je. Czy możecie mi również napisać, gdzie można kupić taką klamrę łączącą i jak ona się fachowo nazywa? Ile kosztuje i czy pasuje do wszystkich wózków?
Obserwuj wątek
    • malenkie7 Re: Mutsy Easyrider parasolka 28.04.12, 17:54
      Kupilam ten wozek specjalnie na zeszłoroczny urlop, uwaga - dla 4 latka (dzieć wtedy mial 4 lata). wytrzymały, wygodny, zwrotny. lekki i niewielki - bylismy na wakacjach i samochodem (mało miejsca w bagażniku), i pozniej samolotem.
      spełnił swoją rolę idealnie, korzystalismy z niego jeszcze do jesieni. biorąc pod uwage, ze wozilismy w nim 20 kilogramowe dziecię, czesto z jakimiś rzeczami w koszu, i powieszonymi na rączkach, a wózek nic, absolutnie nic się nie zniszczył, to chyba moge smiało powiedziec, ze jest dobry.
      co do łączenia - nie mam pojecia, nie praktykowalam.
      • gemmi18 Re: Mutsy Easyrider parasolka 28.04.12, 20:20
        Dziękuję za odzew i dobrą opinię, upewniam się w swoim wyborze :-).
        A możesz jeszcze napisać, czy wysokość oparcia umożliwia spanie dziecku? Ty wprawdzie woziłaś tym wózkiem 4-latka, ja mam 2-latkę, ale może zauważyłaś, czy spokojnie mieści się głowa dziecka po rozłożeniu, czy nie 'dynda' poza nim?
      • muchomorek17 Re: Mutsy Easyrider parasolka 03.05.12, 15:14
        malenkie 7 czy możesz zmierzyć szer i gł siedzenia oraz długość oparcia w Mutsy?:)
        Niestety na stronach wózek jest bardzo pobieżnie opisany a i w realu go też nie namierzyłam jeszcze.
    • muchomorek17 Re: Mutsy Easyrider parasolka 28.04.12, 21:49
      Czy kółka w Mutsy terkoczą?
      • gemmi18 Re: Mutsy Easyrider parasolka 28.04.12, 23:57
        Ojej, nie wiem, ale myślę, że na pewno nie są tak głośne, jak w innych parasolkach z plastikowymi kołami - Mutsy ma koła piankowe.
        • muchomorek17 Re: Mutsy Easyrider parasolka 29.04.12, 09:27
          Dziękuję za odp.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka