Dodaj do ulubionych

Kupiłam Dot phil&teds

01.10.13, 12:45
Kupiłam ale jeszcze czekam !!! Niedługo rodzę córeczkę więc mam nadzieję, że wózek zdąży na czas. Podobało mi się, że jest mały a ja mam małą windę. Czekam na informację ze sklepu kiedy go dostaną.
Od jutra jest promocja, czekam żeby się na nią załapać.
Obserwuj wątek
    • ania.co Re: Kupiłam Dot phil&teds 05.10.13, 14:15
      Mój Dot już jest. Moje pierwsze wrażenia : dobrze wykonany, łatwo się prowadzi, nie kopie się siedzenia a tyłu. Tego najbardziej się bałam, że idąc będę kopać to dodatkowe siedzenie.
      Fajnie też się składa i po złożeniu jest naprawdę mały. Jutro po spacerze dam znać. Czy ktoś jeszcze ma ten wózek?
      • edyta2edyta Re: Kupiłam Dot phil&teds 08.10.13, 11:51
        Ja mam Navigatora. Jest trochę większy od dota z tego co widziałam. Ale poza tym funkcje chyba te same. Teraz waham się czy dokupić cocoon czy śpiwór. A ty co masz?
        • ania.co Re: Kupiłam Dot phil&teds 11.10.13, 10:19
          Ja kupiłam cocoona dla młodszej, która niedługo się urodzi. Na razie koszystam z pojedynczego wózka.
          • pisar4 Re: Kupiłam Dot phil&teds 28.10.13, 12:35
            Ania daj znać jak wózek.
            My wozimy się promenadę, jest większy i czasami nie wiem czy nie za większy.
            Jest wygodny dla dzieci ale rozważałam też dota i Navigatora więc tak pytam.
            • ania.co Re: Kupiłam Dot phil&teds 07.11.13, 15:18
              Dot jak na razie bardzo dobrze się sprawuje. na razie używam jako pojedynczy więc obciążenie nie pełne.
      • 1mzeta Re: Kupiłam Dot phil&teds 21.11.13, 09:43
        Ja mam Navigatora- różnica niewielka ale też go uwielbiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka