Dodaj do ulubionych

wózki bliźniacze

IP: *.clubnet.pl 10.03.14, 14:13
Witam,
gdzie w okolicach katowic, gliwic - chyba ogólnie śląskiego (poza rejonem częstochowy) można znaleźć sklep, który ma parę wózków bliźniaczych??
Obserwuj wątek
    • paulina.mlynarczyk Re: wózki bliźniacze 18.03.14, 11:41
      poszukaj w hurtowaniach artykułów dziecięcych tam będzie największy wybór wózków bliźniaczych
      • Gość: agata Re: wózki bliźniacze IP: *.clubnet.pl 18.03.14, 11:54
        No właśnie nie ma :((( obdzwoniłam wszystkie mi znane-i albo mają po 1 firmie, albo w ogóle-bo "się słabo sprzedają"...
    • afroddytta Re: wózki bliźniacze 18.03.14, 14:15
      W sklepach nawet w Warszawie jest słaby wybór. Moim zdaniem sensowniej będzie przejrzeć tablicę/allegro w wybranej okolicy i w ten sposób kilka wózków obejrzeć.
      A jakiego wózka konkretnie szukasz, o wózkach podwójnych było sporo na forum, szczególnie tym drugim, więc warto najpierw coś wybrać i potem już oglądać konkretne wózki. Ja miałam do czynienia z 5 wózkami podwójnymi i z czystym sumieniem mogę polecić Easywalkera duo, a odradzić np. Bugaboo Donkey-jakby coś to pytaj.
      • Gość: agata Re: wózki bliźniacze IP: *.clubnet.pl 18.03.14, 19:11
        dzięki za info. tylko boimy się zakupu na allegro itp (choć większość tam kupuję) bo chcemy by wózek był mały po złożeniu-by wszedł do auta, do samolotu, by zmieścił się do windy u teściów...
        dlaczego polecasz easywalkera a odradzasz bagaboo? Używałaś dla bliźniaków?
        szczerze mowiąc to na forum nie znalazłam zbyt dużo informacji - masz na myśli jakiś konkretny wątek? jeśli mozesz-daj znać jak się z Tobą skontaktować.
        • afroddytta Re: wózki bliźniacze 18.03.14, 22:38
          Nie bliźniaków nie miałam, ale mam 4 dzieci co ok. 2 lata więc od początku używałam wózków podwójnych. Miałam Kolcrafta duo, Donkeya przez 2 tygodnie, obecnie od 1,5 roku EW, mam też P&T, moja przyjaciółka używała przy bliżniakach ABC desig zooma, kilka koleżanek Graco podwójne.
          Może wątków o wózkach dla bliźniaków nie jest tak wiele jak wątków o wózkach podwójnych ;)
          Wkeję Ci jakieś linki przejrzyj sobie:
          forum.gazeta.pl/forum/w,101614,149694271,149694566,Re_2_lata_roznicy_miedzy_dziecmi_co_z_wozkiem_.html
          forum.gazeta.pl/forum/w,101614,148366280,148406646,Re_dzieci_rok_po_roku_poradzcie_dziewczyny.html
          Na razie musi starczyć,bo coś chyba wyszukiwarka się zacięła, bo wyskakuje mi ponad 200 moich wypowiedzi a widać tylko 3 :/
        • wodadobra Re: wózki bliźniacze 28.03.14, 11:02
          A czym konkretnie jesteś zainteresowana? W jakim wieku są dzieci? Czy może jesteś w ciąży i czegoś szukasz? Mam jeden na sprzedaż, ale mogę doradzić więc pisz śmiało na @ gazetowy.
    • wodadobra Re: wózki bliźniacze 28.03.14, 11:00
      Napisałam mail.
      • asia-81 Re: wózki bliźniacze 08.04.14, 12:35
        Mam bugaboo donkey od prawie 2 lat i nie zamieniłabym go na nic innego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka