beawu 18.08.14, 22:06 Orientuje się ktoś, czy pasuje do stelaża Mutsy 4 Rider? sprawdzam kompatybilność na stronie www.buggyboard.info/ i wg niej powinna pasować, a facet w sklepie napocił się i mu się nie udało :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kondolyza Re: Dostawka Lascal - BuggyBoard MAXI 18.08.14, 22:08 pasuje, korzystalam Odpowiedz Link Zgłoś
beawu Re: Dostawka Lascal - BuggyBoard MAXI 18.08.14, 22:13 z gondolą też korzystałaś? wygodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
kondolyza Re: Dostawka Lascal - BuggyBoard MAXI 18.08.14, 22:22 jak najbardziej z gondolą też się da. natomiast w kwestiach wygody to wiesz-jak na lascalu stanie starszak to wózkiem się ciężko skręca, wogóle ciężko się prowadzi, jak starszak nieokiełzany i drze japę to drze ją bezpośrednio nad głową noworodka i go budzi, no i wogóle to też trochę się jednak czasem w to wali nogami. jest to jakaś opcja i korzystałam, ale powiem szczerze że wolę jak młoda czyli starszaczka jedzie rowerem albo idzie własnymi nogami:) no i ja osobiście nie używałam tego długoi-od urodzenia to chyba z 6 mcy max Odpowiedz Link Zgłoś