Dodaj do ulubionych

Wózki Jane

03.02.06, 13:22
Czy mógłby mi ktoś podać wymiary siedzeń w wózku Carrera i w trójkołówkach.
Obserwuj wątek
    • monika_irl Re: Wózki Jane 04.02.06, 18:46
      www.jane.pl/wozki.html
      • ela-e22 Re: Wózki Jane 06.02.06, 10:03
        Dzięki, znam tą stronę, ale tych wymiarów które mnie interesują tam nie ma.
    • mfka Re: Wózki Jane 06.02.06, 10:43
      Tych wymiarów raczej nigdzie nie znajdziesz. Najlepiej iść do sklepu i samemu
      zmierzyć, albo zadzwonić i poprosić żeby zmierzyli. Ja wiem tylko tyle,że
      siedziska są dość szerokie, bo oglądałam ten wózek i sama go kupuję.
      • hanti Re: Wózki Jane 06.02.06, 11:34
        ja mam jane slalom
        szerokość siedzska to 35 cm , długość porcia 50 cm, głębokośc siedziska 28 cm,
        długośc podnóżka 18 cm :)
        • ela-e22 Re: Wózki Jane 06.02.06, 12:06
          Bardzo dziękuję
        • majeczka1 Re: Wózki Jane 06.02.06, 12:07
          Jaka jest Twoja opinia na temat tego wózka. Czy jest stabilny, jak się sprawdza
          przy podjeżdżaniu na krawężnik i na nierównym terenie?
        • rybcia.rybcia Re: Wózki Jane 16.02.06, 10:45
          Tez mnie interesuje opinia na temat tego wozka, czekamy na mamusie chetne do
          opisania nam wozka.
          • milla1 Re: Wózki Jane 16.02.06, 11:06
            I ja rozważam kupno Slaloma albo Powertracka. PO porażce Breakerowej;)
    • monika_irl Re: Wózki Jane 16.02.06, 13:10
      my kupiliśmy Jane Slalom Pro i nie mam do niego najmniejszych zastrzezeń.
    • jowitak1 Re: Wózki Jane 16.02.06, 16:37
      Hej mam Slaloma (spacerówkę)od sierpnia i naprawdę wózek jest super-świetnie
      wywazony ,zwinny i zwrotny,w środku jest duzo miejsca.Ale...Nie da się wyprac
      tapicerki siedzenia.Na codzień,nie powiem "biezące"
      plamki schodzą dobrze wilgotną ściereczką.Ale po pewnym czasie to juz nie
      wystarczało-podnózek był brudnawy od bucików ,podłokietniki tez juz nie
      bardzo.I wtedy wpadka:(Na wszywce zabronione jest pranie w wodzie-zalecone
      chemiczne.Pani w pralni popatrzyła na mnie jak na wariatkę jak wywaliłam jej na
      ladę to całe siedzisko i powiedziała,ze nie ma mozliwości uprac chemicznie
      całości.Bo siedzenie stanowi całośc-w środek są wszyte te płyty usztywniające
      (jeszcze dodatkowo przykręcone) wszystkie plastikowe elementy mocujące są
      przytwierdzone na stałe.No i pat.Nie wiem moze są pralnie ,które piorą takie
      coś albo moze któraś dziewczyna ma jakiś patent na pranie.Licząc ,ze dziecko
      przesiądzie się do spacerówki około 6-7 miesiąca i ma w niej jeździc do 3 roku
      to mamy około dwa lata uzytkowania i nie wyobrazam sobie nie uprac przez ten
      czas poszycia.Aha-ja wpakowałam mimo zakazów to siedzenie do wanny z wodą ale
      szybko go wyciągałam bo woda zrobiła się brązowa-farbowały te płyty w środku i
      bałam się ,ze zrobią się plamy.No to chyba tyle.
      Jowita
      • kropka1005 Re: Wózki Jane 17.02.06, 20:38
        a czy to jest tylko spacerówka, czy nie ma gondolki do tego wózka?
        • mfka Re: Wózki Jane 17.02.06, 20:58
          Dziś odebrałam swojego SLALOMA PRO spacerówka+gondola Capazo+fotelik Rebel.
          Kurcze! Jest naprawdę super!
      • ela-e22 Re: Wózki Jane 17.02.06, 21:40
        To bardzo dziwne z tym praniem, przecież teraz większość obić wózkowych można
        prać. Czyżby firma Jane aż tak spaprała swój super produkt? Aż się wierzyć nie
        chce.
        • milla1 Re: Wózki Jane 18.02.06, 18:56
          Mam swojego wymarzonego Slaloma!! Lekki, zwrotny!! Po prostu idealny:)))
          • mfka Re: Wózki Jane 18.02.06, 19:45
            Następna! Ja wczoraj odebrałam. Jaki kolorek wybrałaś???
            • anjany Re: Wózki Jane 18.02.06, 20:51
              kobiety!!!! - szczęśliwe posiadaczki slaloma pro, napiszcie prosze czy da sie w
              nim zrobic taki manewr: odwrucic budke i po rozlozeniu siedziska na plasko i
              wlozeniu nosidelka o sztywnej podstawie (miekkiej gondoli), miec maluszka
              przodem do siebie???? No i czy faktycznie da sie zdjac ta tapicerke do prania w
              pralce???? Ja jeszcze nie mam slaloma a marze o nim i mam nadzieje zobacyzc go
              niebawem "na zywo". Z gory dziekuje Wam za fatyge i info, pozdrawiam
              • mfka Re: Wózki Jane 19.02.06, 08:11
                Przy miękkiej gondoli niestety masz malucha tyłem do siebie i jest to wg mnie
                niezbyt dobre rozwiązanie, dlatego też wybrałam sztywną gondole. A co do prania
                tapicerki - narazie o tym nie myślę, będę się zastanawiać gdy się pobrudzi. Ale
                tego raczej do pralki nie wsadzisz, pozostaje przejechanie karcherem (jak przy
                czyszczeniu tapicerki w samochodzie... ;)) albo ręcznie szczoteczką. Myślę,że
                da się ten problem rozwiązać. No cóż, idealnego wózka się nie znajdzie.
              • monika_irl Re: Wózki Jane 19.02.06, 13:27
                tak jak pisała mfka siedziska nie da się obrócić, tylko sztywną gondolę
                zainstalujesz przodem do siebie. a co do tapicerki to ściaga się tylko z
                usztywnieniami na isedzisko i plecy takze do pralki nie wrzucisz. a tak wygląda
                nasz wózek:
                a)sam::
                img72.imageshack.us/my.php?image=wzek26pq.jpg
                b)z zamontowanym fotelikiem bo gondola była dla nas tylko stratą pieniędzy
                img495.imageshack.us/my.php?image=wzekfotelik21oe.jpg
            • milla1 Re: Wózki Jane 19.02.06, 08:59
              mfka napisała:

> Następna! Ja wczoraj odebrałam. Jaki kolorek wybrałaś???

Niestety nie miałam wyboru, brałam jedyny jaki był, bo zależało mi na czasie.
              Poprzedni wózek jest w reklamacji. Mamy Oxford:) A TY??
              • mfka Re: Wózki Jane 19.02.06, 09:08
                To jeszcze ze starej kolekcji. te nowe trochę się różnią.
                Ja mam Slaloma Pro kolorek G35. www.kocarky.com/jane_slalom_pro.html
                Miałam ogromny problem z wyborem koloru zwłaszcza,ze dystrybutor sprowadził w
                pełnej wersji tzn. (spacerówka+gondola+fotelik) tylko kolor G20 i G39, które
                zbytnio mnie nie urzekły. I żeby kupić tego G35 trzeba było trochę kombinacji i
                dopłacania, ale w końcu się udało i i tak jestem szczęśliwa,że kupiłam go w
                Polsce a nie musiałam jechać do Czech czy Niemiec po niego.
                • milla1 Re: Wózki Jane 19.02.06, 11:45
                  mfka napisała:

> To jeszcze ze starej kolekcji. te nowe trochę się różnią.
                  > Ja mam Slaloma Pro kolorek G35. www.kocarky.com/jane_slalom_pro.html
                  > Miałam ogromny problem z wyborem koloru zwłaszcza,ze dystrybutor sprowadził w
                  > pełnej wersji tzn. (spacerówka+gondola+fotelik) tylko kolor G20 i G39, które
                  > zbytnio mnie nie urzekły. I żeby kupić tego G35 trzeba było trochę kombinacji
                  i
                  >
                  > dopłacania, ale w końcu się udało i i tak jestem szczęśliwa,że kupiłam go w
                  > Polsce a nie musiałam jechać do Czech czy Niemiec po niego.

rzeczywiście te kolory jakieś bure. Szkoda, że jest taki mały wybor

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka