Dodaj do ulubionych

chicco trio s3

18.04.06, 22:14
Mam mozliwośc zakupu tego kompletu za niecałe 2000 zł.
www.baby.com.pl/szczegoly.php?aukcja=&grupa_p=1&przedm=4486290&pwd[1]
=%2F1%2F100792%2F100816%2F341233&grp=&sortuj=kod
Do tej pory rozpatrywałam zakup guinny feestyle + gondola i wiem o nim niemal
wszysko:o) a o chicco prawie nic, czy są na forum użytkownicy tego wózka?
jestem bardzo ciekawa wszyskich opini:o)
Obserwuj wątek
    • aanniia Re: chicco trio s3 20.04.06, 19:15
      Cześć
      Niestety nie jestem użytkownikiem wózka chicco ale również się nim interesuję.
      Też wiem o nim wszystko a dzisiaj pojechałam nawet do sklepu chicco aby go
      zobaczyć na żywo. Robi wrażenie:)Na allegro mozna go już kupić za 2599zł, ale
      zszokowała mnie twoja cena 2000zł. Chciałabym mieć też taką możliwość zakupu
      tego wózka. Ja swoją dzidzie urodzę (mam nadzieję)30 pazdziernika, więc wiem,
      że gondola musi być ciepła i dość obszerna bym mogła swobodnie wsadzić do niej
      mojego berbecia ubranego w kombinezonik i kto wie czy nie jeszcze w
      śpiworek.Obecnie jestem zdecydowana na ten wózek na 90%.
      A gondola jest większa nawet od Emmaljunnga,a to też spory wózek.
      Pozdrawiam Ania
      Ps. Hmmm a gdzie można kupić chicco trio s3 za niecałe 2000?
      • gorzata77 Re: chicco trio s3 21.04.06, 09:18
        W Czechach:o) w przeliczeniu na złotówki wychodzi ok 2000 no dokładnie 2079:o)
        Jedyny mankament jaki widzę w tym wózku to to, że nie ma regulowanego podnóżka:o
        ((( w spacerówce. Jakoś ciężko mi sobie wyobrazić mojego Skarba śpiącego z
        wiszącymi nóżkami. A może się mylę, ale nie znalazłam w opisach nic o regulacji
        podnóżka
      • martulka79 Re: chicco trio s3 22.04.06, 18:54
        BZDURA!!! Emmaljunga ma najwieksza gondole jaka widzialam w wozkach, natomiast
        ten chicco jest maly i plastikowy. Zobaczcie dziewczyny na budke od spacerowki,
        tam po bokach sa dziury, ktore sie nie dopinaja do konca(wszyty jest zamek). To
        sa wozki wloskie i typowo na ich klimat a nie na nasze siarczyste zimy. Tez mi
        sie bardzo spodobal, ale po dokladnym przeanalizowaniu wybieram emmaljunge(
        solidny, duzy i nie do zdarcia wozeczek)
    • anikad1 Re: chicco trio s3 21.04.06, 09:24
      A czy spacerowka jest montowana i przodem i tylem do kierunku jazdy? O tym tez
      nie znalazlam nic w ich opisie :(
      • gorzata77 Re: chicco trio s3 21.04.06, 09:26
        no właśnie nie wiem......., może nas w końcu poratuje jakis posiadacz tego wózka
        :o))))
      • mfka Re: chicco trio s3 23.04.06, 10:01
        Spacerówka montowana jest tylko przodem do kierunku jazdy. Zresztą wszystko
        dokładnie widać na stronce,którą Wam podałam.
    • mfka Re: chicco trio s3 21.04.06, 10:00
      Byłam zainteresowana kupnem tego wózka, ale zdyskwalifikował go brak
      rozkładanego podnóżka w spacerówce a to jest dość istotna sprawa. Byłam bardzo
      napalona na niego, ale gdy w sklepie postawiłam obok siebie Chicco S3TRIO i
      Jane Slaloma Pro, to Chicco od razu stracił urok i robił wrażenie
      takiego "plastikowego".
      Wózeczek można dokładnie obejrzeć na tej stronce:
      trios3.chicco.com/start.html
      Ja ostatecznie wybrałam Slaloma Pro (solidniej wykonany, mniejsza waga 8 kg,
      Chicco 11kg, ma rozkładany podnóżek, lepiej się prowadzi od Chicco).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka