ela-e22 26.04.06, 10:48 Czy Pliko Lite ma jak inne Peg Perego pasy w postaci szelek, tzn nie są przytwierdzone na stałe do oparcia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mirka69 Re: Pliko Lite-pasy 27.04.06, 09:42 pewnie zmyliły Ciebie zdjęcia w necie- pasy w Pliko lite działają jak w innych wózkach PP.Na zdjęciach są tylko założone na uchwyt na pleckach ułatwiający ich zakładanie Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Pliko Lite-pasy 27.04.06, 11:03 Pliko Lite ma inne pasy niż pliko p3 czy atlantico, pasy są takie jak w większości wózków, czyli wychodzą z oparcia. Już kiedyś o tym pisałam w wątku na zakupach, bo też mnie to interesowało. Te pasy sprawdziłam osobiście w sklepie...:-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Pliko Lite-pasy 27.04.06, 11:09 A jeżeli chodzi o zdjęcia w necie to na niektórych pasy są takie jak w p3, www.babyage.com/icons/localhost/products/medium/IPPC28CY53GH49.jpg a na innych takie wychodzące z oparcia us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/netkidswear_1892_271947477 te które oglądałam w sklepie miały takie pasy jak na drugim zdjęciu Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: Pliko Lite-pasy 27.04.06, 13:11 Dziękuję bardzo. Zastanawiam się nad nim i nad Maclarenem i w przypadku braku pałąka pasy-szelki wydawały mi się nieodpowiednie.Ale skoro różnie są przedstawione na zdjęciach to znaczy ,że są w 2 wersjach? Odpowiedz Link Zgłoś