agula111 23.06.06, 20:56 czy w okolicach katowic jest mozliwosc zobacznenia rych wozkow? na allegro wygladaja calkiem niezle. dzieki za wszelkie info.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sdec Re: everflo 23.06.06, 21:58 Ja mam, wszystko działa w 100% (użytkuję od IX 2005R.), jedyną wadą jak dla mnie jest tapicerka, która jest słabszej jakości niż w PP pliko P3, no i brak firmowych znaków Peg Perego. Dla mnie lepsze w Everflo są rączki z ukształtowaniem na kciuk i ładniejsze felgi w kołach. Odpowiedz Link Zgłoś
gonia101 Re: everflo 23.06.06, 22:58 Mojej znajomej po kilku dniach użytkowania tego wózka odpadło kółko... Odpowiedz Link Zgłoś
sdec Re: everflo 24.06.06, 06:21 Wiecie już nieraz sobie myślę, żeby coś się stało bo "choruję" na inny wózek. A tu nic! Jakiś super model mi się trafił, czy co? I ciągam go wszędzie i do samolotu i na "trudny" teren, po łąkach, lasach! Wydaje sie być niezniszczalny. Odpowiedz Link Zgłoś
agula111 Re: everflo 25.06.06, 11:57 od dawna szukalam pp lub inglesine ale nawet na allegro ceny byly wyzsze niz moj fundusz. no albo wozek w kiepskim stanie. everflo mi sie spodobalo i cena tez nie jest najgorsza wiec chyba sie skusze na niego. moze ktos chce sprzedac? Odpowiedz Link Zgłoś
olkaaaa Re: everflo 25.06.06, 12:29 moja koleznaka go ma i klnie jak nie wiem co tapicerka do bani odpadla przednia rączka boki od tapicerki tragedia wózek ma 6 miesiecy a wyglada jak by mial trzy lata byl w naprawie wszystko zrobili i po jednym spacerze tapicerka juz zmechacona Odpowiedz Link Zgłoś