Dodaj do ulubionych

x-lander - kolekcja 2007

12.01.07, 21:43
Hej, chcę kupić wózek x-lander XA - termin mam na początek lutego. Gość ze
strony x-landera odpowiedział mi, że wózki z nowej kolekcji będą w sprzedaży
na początku marca. Podobno ma wejść nowa kolorystyka, ale będzie można ją
obejrzeć na stronie dopiero po uruchomieniu sprzedaży... Nie bardzo wiem co
zrobić w takiej sytuacji, bo dostawy mogą się opóźnić... Znacie może miejsce,
gdzie wcześniej można zobaczyć nowe kolory i dowiedzieć się, czy zostały
wprowadzone jakieś zmiany? Jeśli nie - kupiłabym jeszcze gdzieś z kolekcji 2006...

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • marysiowamama Re: x-lander - kolekcja 2007 13.01.07, 13:58
      Mam ten sam problem. Napisz proszę czy w kolekcji 2007 będą tylko nowe kolory,
      czy modele też?
      • arvenha_81 Re: x-lander - kolekcja 2007 13.01.07, 17:57
        Nam właściciel hurtowni w Komornikach powiedział, że wejdą nowe kolory i
        ewentualnie mogą się pojawić dodatkowe funkcje/usprawnienia istniejących już
        modeli. O nowych zupełnie nie wspominał. A strona www będzie zaktualizowana na
        początku marca dopiero...
    • manuella2 Re: x-lander - kolekcja 2007 13.01.07, 20:30
      cześć! właśnie 2 dni temu z mężem zakupiliśmy x-landera x-a i to przez zupełny
      przypadek! Pojechaliśmy do sklepu, żeby tylko zobaczyć wózeczek na żywo, bo
      upatrzyliśmy sobie go w internecie i wiele pozytywów na jego temamt czytaliśmy,
      no i zostaliśmy zmuszeni do jego zakupu! Otóż okazało się, że w sklepie są
      tylko dwa takie wózeczki i trzeba się decydować, bo sprzedają się w mgnieniu
      oka, po trzy dziennie! ludzie dzwoną z całej Polski, żeby jeszcze go kupić...
      no i właśnie w taki sposób spóźniliśmy się na wózeczek w kolorze blue, bo jakiś
      pan z innego miasta zadzwonił chwilę wcześniej i sprzątnął nam go sprzed
      nosa ;) no ale kupiliśmy w kolorze ash... bardzo ładny zresztą :)
      Wszędzie gdzie są jeszcze x-landery są to ostatnie sztuki i nie ma już
      możliwości zamówienia z firmy, często są też już rozkomletowane, tzn. może być
      spacerówka w innym kolorze i gondolka w innym kolorze... nam już się też nie
      udało dokupić torby podręcznej :(
      zdecydowaliśmy się na tak szybki zakup, ponieważ nasz dzidziuś ma przyjśc na
      świat w połowie lutego, a nowa kolekcja zpowiadana jest na marzec, ale jak
      powiedziała dziewczyna w sklepie, zapewne będzie tak jak i w zeszłym roku, tzn.
      będzie spory poślizg... a co do kolorów to mają to być trzy kolory- czerwony,
      niebieski i zielony, ale wszystkie takie jeansowe... kolory dokładnie takie jak
      nowej kolekcji wózków quinny, ponieważ podobno x-lander wykupił materiały od
      quinny... no i ma być oczywiście drożej...
      tak więc zachęcam do szybkiej decyzji :)
      • marysiowamama Re: x-lander - kolekcja 2007 14.01.07, 10:58
        Załamałaś mnie bo ja dopiero czekam na kasę a dzidzia ma sie urodzić na
        przełomie styczeń/luty...
        Ale z tego co widziałam w internecie jest jeszcze spory wybór...MAM NADZIEJĘ !!!
        • arvenha_81 Re: x-lander - kolekcja 2007 14.01.07, 15:29
          My też czekamy na obiecane pieniądze od dziadków na wózek... swoją drogą to
          dziwne takie zamieszanie - jakby było mało do załatwiania i martwienia - jeszcze
          wózek ;-) skoro takie problemy były już w zeszłym roku, to mogliby coś usprawnić...

powodzenia ;-)))
      • arvenha_81 Re: x-lander - kolekcja 2007 14.01.07, 15:27
        Wielkie dzięki za informacje!!! Jutro dzwonimy do hurtowni ;-)
        • manuella2 Re: x-lander - kolekcja 2007 14.01.07, 20:44
          tak prawdę mówiąc to my też ten wózek zakupiliśmy, ale nie w pełnym słowa tego
          znaczeniu :) wpłaciliśmy zaliczkę tzn. rezerwację, a odebrać też mamy za trzy
          tygodnie, bo aktualnie kasy brak i czekamy na dziadków ;)
          z tego co wiem, w większości sklepów można zarezerwować za jakieś 100 zł a
          resztę zapłacić przy odbiorze
          • edytajak Re: x-lander - kolekcja 2007 14.01.07, 23:19
            Na pocieszenie dodam że w tamtym roku były takie same problemy z tymi wózkami
            poprostu znikały ze sklepów. Ja go kupiłam przypadkowo nigdzie u nas nie było
            tych wózków wszystko było na zamówienie termin realizacji ok 2 miesiące a ja
            okurat przypadkowo weszłam do sklepu gdzie była dostawa i nie było na nie
            rezerwacji. No i nie musiałam się stresować że nie zdąże przed dzidzią teraz
            jestem mega zadowolona z zakupu ale na wiosnę zmieniam na lżejszą spacerówke.
            • grabina1 Re: x-lander - kolekcja 2007 16.01.07, 13:47
              ja postanowiłam nie czekać na nową kolekcję - dziś udało mi się kupić cały nowy
              zestaw x-landera xa w kolorze czerwonym. Już się nie mogę doczekać pierwszego
              spaceru z moją niuńką, a będę musiała bo termin mam na początek kwietnia.
              • mysz1978 Re: x-lander - kolekcja 2007 16.01.07, 14:35
                No to nie pocieszylyscie mnie...
                Obawiam sie ze zostane na lodzie bo wozek mialam zamiar kupic w kwietniu (termin
                porodu mam na polowe maja). Moze sie spreza i jednak bedzie...
                • arvenha_81 Re: x-lander - kolekcja 2007 17.01.07, 20:01
                  W ramach pocieszenia - gość z hurtowni wózków pod Poznaniem powiedział, że
                  producenci zarzekają się, że nie powtórzy się sytuacja z opóźnieniem z zeszłego
                  roku i wózki pojawią się w sprzedaży na początku marca ;-) oby... - dla Ciebie,
                  bo ja i tak muszę wcześniej kupić...
              • arvenha_81 Re: x-lander - kolekcja 2007 17.01.07, 20:02
                A ten czerwony jest intensywny czy taki jak na stronie x-landera? W sklepie
                widziałam wszystkie kolory oprócz tego czerwonego właśnie... a możesz napisać
                ile zapłaciłaś i gdzie?

pozdrawiam
                • grabina1 Re: x-lander - kolekcja 2007 18.01.07, 20:30
                  X-lander ma kolor ładnej dojrzałej czerwieni, ma sporo dodatków w kolorze
                  czarnym. Mi ten kolor odpowiada, jest bardzo naturalny, żywy. Zapłaciłam za
                  komplet z dodatkową folią i fotelikiem samochodowym 1700 zł w Akpolu w Gdyni.
                  Wg mnie cena okazyjna, wiele hurtowni proponuje ten zestaw kilka a nawet
                  kilkanaście % drożej i każe czekać do nowej dostawy bo nie mają na stanie. A
                  może się okazać iż będzie drożej w nowej kolekcji. Zadzwoń do Akpolu w Gdyni
                  lub w Gdańsku i dowiedź się czy skompletują Ci zestaw. W Gdyni jest jeszcze
                  jedna czerwona spacerówka,nie mają już gondoli ani fotelika, ale mogą mieć w
                  Gdańsku. Powodzenia

Kwietniowy skarbek
                  • magdaomar hurtownia w Komornikach 25.01.07, 21:29
                    mozesz napisac jasniej o tej hurtowni.Chodzi o ktore komorniki napisz adres
                    oczywiscie jesli mozesz:)
                    • arvenha_81 Re: hurtownia w Komornikach 26.01.07, 14:03
                      Hej ;-) ta hurtownia jest na samym końcu miejscowości Komorniki - za Auchan
                      jeszcze. Poniżej wklejam link - tam podawałam adres tego miejsca.

Pozdrawiam,

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=54297678&a=55234837
    • maja307 Re: x-lander - kolekcja 2007 29.01.07, 17:25
      Manuella2
      czy mogłabyś podać stronę , na której są widoczne Quinny w tych kolorach, jakie
      mają mieć nowe X-landery?
      Ciekawi mnie szczególnie zielony -czy to ten od buzza?
      Będe miała synka i nie wiem czy coś dopasuję z nowej kolekcji...
      To w starych kolorach już nie będzie x-landerów?
      • manuella2 Re: x-lander - kolekcja 2007 30.01.07, 01:12
        szczerze mówiąc, to pokazywała mi te kolory pani w sklepie, ale nie wiem, na
        ile to jest pewna informacja, bo tylko w jednym sklepie... ale biorąc pod uwagę
        fakt, że X-lander pracuje na podzespołach z Quinny i ma podobne wzornictwo, to
        można w to wierzyć... a mają to być tylko 3 kolory i z tego, co patrzę na
        stronie www.quinny.pl to są to właśnie te od buzza: apple green reflection,
        blue mist reflection i red flame reflection
        a w starych kolorach ma już nie być poza tym co zostało jeszcze w sklepach...
        ale to wszystko podobno...
        • arvenha_81 Re: x-lander - kolekcja 2007 30.01.07, 13:42
          mi też kobietka z hurtowni mówiła o tych kolorach z Quinni - mają być takie:
          brudny pomarańcz, róż z grafitem, turkus, oliwka i chyba taki jeansowy, o ile
          dobrze pamiętam
    • justyna9710 Re: x-lander - kolekcja 2007 01.02.07, 16:14
      Oprócz kolorystyki mają być jakieś promocje, może się wstrzymaj do końca
      lutego, z tego co mi mówił sprzedawca w sklepie warto poczekać
      • manatka Re: x-lander - kolekcja 2007 04.02.07, 00:21
        grabina - a były może torby do x-landerów? Bezskutecznie poszukuję torby do
        mojego wózka już od jakiegoś czasu, ale producent już od dawna nie ma w
        magazynach i tylko jakieś niedobitki mogły zostac po róznych sklepach i
        hurtowniach. W moim mieście mają, ale w innych kolorach niż potrzebuję, a ja
        mam wózek czerwono-czarny chinese red.
        • ratajaga Re: x-lander - kolekcja 2007 04.02.07, 19:12
          Manatko - zobacz na stronie x-landera tam są podane numery telefonów do przedstawicieli na dany teren. Zazzwoń do nich. JA tak zrobiłam. Pan powiedział mi gdzie były torby w kolorze, który mnie interesuje - zadzwoniłam do sklepu i sprzedawca przysłał mi.
          • manatka Re: x-lander - kolekcja 2007 05.02.07, 21:31
            Dzięki tak zrobię :) Dzwoniłam do producenta ale nie byli zbyt mili i pomocni :-
            //
        • grabina1 Re: x-lander - kolekcja 2007 09.02.07, 13:57
          manatka napisała:

> grabina - a były może torby do x-landerów? Bezskutecznie poszukuję torby do
          > mojego wózka już od jakiegoś czasu, ale producent już od dawna nie ma w
          > magazynach i tylko jakieś niedobitki mogły zostac po róznych sklepach i
          > hurtowniach. W moim mieście mają, ale w innych kolorach niż potrzebuję, a ja
          > mam wózek czerwono-czarny chinese red.
          Niestety torby nie mają, też szukam bezskutecznie
          • manatka Re: x-lander - kolekcja 2007 10.02.07, 15:52
            No, ja chyba sobie dam spokój :( choc to najfajniejsza torba jaką widziałam w
            takiej cenie!
            Przedstawiciel na mój region południowy, nie dośc, że za bardzo chętny do
            pomocy nie był, to jeszcze skierował mnie do sklepu, który nie istnieje od
            trzech miesięcy! :-/
    • marysiowamama kiedy nowa kolekcja??? 12.02.07, 14:53
      Jakies wieści ktos ma?
      • ilonaa76 Re: kiedy nowa kolekcja??? 12.02.07, 18:57
        mi powiedzieli ze pod koniec lutego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka