sylpal13 09.02.07, 21:00 Bardzo mi się podoba i z opisu wynika że całkiem do rzeczy. Ciekawi mnie jednak praktyka użytkowania, czy łatwo sie go wnosi i czy wygodnie się prowadzi. Uzywał może ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidzia_ch Re: Wózek Emmaljunga Smart Duo Combi, warto? 09.02.07, 22:10 to super wozek!jesli nie najlepszy :)! tylko po schodach sie go raczej wciaga a nie wnosi! wazy chyba ponad 16kg :)! Odpowiedz Link Zgłoś
zabkab Re: Wózek Emmaljunga Smart Duo Combi, warto? 10.02.07, 10:28 Mam go od momentu narodzin córci czyli od kwietnia 2006. Jest doskonały, prowadzi się lekko, dzidzi jest bardzo wygodnie. Bez problemu jeżdżę nim po lesie. Jedyna wadą jest waga. Jesli nie musisz go nosić po schodach- to jest mercedes wśród wózków. Odpowiedz Link Zgłoś
silje78 Re: Wózek Emmaljunga Smart Duo Combi, warto? 10.02.07, 12:19 a czy nie można wypiąć gondoli i znieść najpierw stelaż a po chwili gondolę z maluchem? wydawało mi się, że gondola jest dość łatwo wpinana... Odpowiedz Link Zgłoś
ibor20 Re: Wózek Emmaljunga Smart Duo Combi, warto? 10.02.07, 17:50 Też zastanawiam się czy łatwo zdejmuje się gondolę, bo chciałabym wnosić ją do mieszkania z dzieciaczkiem? Ciekawi mnie również zdanie mam użytkujących gondolę w sezonie wiosenno-letnim - czy nie była zbyt "solidna" i ciepła, dziecko nie posiło się? Sprzedawca w sklepie powiedział, że zdjęcie barierki w spacerówce jest dość trudne - wymaga trochę gimnastyki (raczej w domu), więc na co dzień trzeba wkładać dziecko samemu - czy nie jest to kłopotliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga69 Re: Wózek Emmaljunga Smart Duo Combi, warto? 11.02.07, 09:34 gondolę nie jest trudno wyjąć A co do wiosny, lata; w gondoli można ustawić "klimę" i wtedy od spodu jest lepszy przepływ powietrza Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aqua.27 Re: Wózek Emmaljunga Smart Duo Combi, warto? 13.02.07, 08:16 W Smarcie nie ma wentylacji gondolki z tego co wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
havena Re: Wózek Emmaljunga Smart Duo Combi, warto? 13.02.07, 12:14 Uzytkujemy prawie rok. Wozek prowadzi sie swietnie. Budka sklada cicho. Zarowno gondola jak i spacerowka sprawdzaja sie w lecie i w zimie. Jedyny minus: brak przekladanej raczki. Ale to juz inny prog cenowy... Pozdr. Havena Odpowiedz Link Zgłoś