Dodaj do ulubionych

Jane rocket czy maclaren triumph, który wybrac????

28.03.07, 14:22
Obserwuj wątek
    • agular Re: Jane rocket czy maclaren triumph, który wybra 28.03.07, 15:43
      ja osobiscie wybarałabym maclarena bo sama mam wózek tej firmy tylko model
      techno xt i jest rewelacyjny i mysle ze triumph tez byłby ok :)
      • koma.edziecko Re: Jane rocket czy maclaren triumph, który wybra 28.03.07, 17:13
        A ja bym się wyłamała i kupiła rocket.
        Triumph ma bardzo płytkie siedzonko,fajnie się rozkłada oparcie ale w grubej
        kurtce Oliwce było za płytko.
        Jane ma w tym roku piękne kolorki,siedzonko jest głebokie więc według mnie
        wygodniejsze.
        • monika_wroclaw Re: Jane rocket czy maclaren triumph, który wybra 28.03.07, 17:53
          Ja oczywiście również Rocket, zresztą sama go już zamówiłam :-)

W Pradze niestety nie było Rocketa z kolekcji 2007, ale dokładnie sobie
          obejrzałam wózek z kolekcji 2006, siedzonko jest dosyć głębokie, bardzo
          wygodnie rozkłada się oparcie i całkiem sporo się odchyla jak na wózek tego
          typu.

Tak na pierwszy rzut oka to te 2 wózki różnią się wielkością kółek, Rocket ma
          trochę większe i szersze "oponki"
          Maclaten ma budkę, a Rocket ma daszek
          W obu folia przeciwdeszczowa jest w standardzie
        • koma.edziecko Re: Jane rocket czy maclaren triumph, który wybra 28.03.07, 18:15
          Moniko a nie wiesz czy rocket ma amortyzację? gdzie go zamówiłaś i w jakim
          kolorze?
          Ja muszę coś kupić na wakacje i pewnie znowu będzie to caddy, trumph płytki i
          bez amortyzacji chociaż super się prowadzi a rocketa pewnie nigdzie nie
          dostanę ;-(
          • monika_wroclaw Re: Jane rocket czy maclaren triumph, który wybra 28.03.07, 18:48
            Ma całkiem dobrą amortyzację jak na wózek tego typu :-)

Zamówiłam w hurtowni we Wrocławiu, ale na 100% nie obiecali, że załatwią, jutro
            będę miała już konkretną odpowiedź. Jeśli się nie uda w Polsce kupić to w
            kwietniu mój mąż jedzie do Niemiec służbowo i kupi, jeśli miałabyś ochotę kupić
            właśnie Rocketa to możemy się dogadać i mąż kupi 2 sztuki.

Zamówiłam ten turkusowy, jutro napiszę Ci czy udało mi się kupić w Polsce.

W Czechach mi powiedzieli, że Rocketa nowego będą mieli 16.04., wszystkie
            pozostałe modele już mają z kolekcji 2007.

pozdrawiam
            • aalfaa Re: Jane rocket czy maclaren triumph, który wybra 28.03.07, 19:06
              Kolorki piekne ale dla chłpoca który byście wybrały???
            • aalfaa Monika a jaka cena jest rocketw w czechach? 28.03.07, 19:07
              Może byłabym zainteresowana :) pozdrawiam
              • monika_wroclaw Re: Monika a jaka cena jest rocketw w czechach? 28.03.07, 19:26
                W Czechach wychodzi 400-410zł, w Niemczech 390zł

Ceny w Polsce jeszcze nie znam, rockety ze starych kolekcji były w wyprzedaży
                za 330zł, ale nowa na pewno będzie droższa.

pozdrawiam
                • aalfaa Re: Monika a jaka cena jest rocketw w czechach? 29.03.07, 09:49
                  W Polsce cena kształtuje się podobnie w Calineczce 395zł podobno mają,
                  natomiast w Dino ma być dopiero w kwietniu Pozdrawiam
    • koma.edziecko Re: Jane rocket czy maclaren triumph, który wybra 29.03.07, 11:00
      Miałaś rację na stronie Calineczki jest już Energy w nowych kolorach.
      Moniko dziękuję za propozycję ale w kwietniu jeszcze nie będę miała pieniędzy
      na niego zresztą muszę się zastanowić czy sprzedać Techno czy narazie nie,mam
      nadzieję że w Calineczce będzie go można zamówić przed wakacjami,mam do nich
      blisko i już kilka wózków u nich kupiłam.
      Poczekam jeszcze na nowe kolory Caddy jak będzie turkusowy to będę myśleć co
      dalej ;-)
      • aalfaa koma.edziecko 29.03.07, 13:13
        A czy mogłabys zobaczyć jak bedziesz miała okazję w jakich kolorkach mają
        rocketa czy tylko nowa kolekcja czy jeszcze posiadają jakiś kolor ze starej?
    • koma.edziecko Re: Jane rocket czy maclaren triumph, który wybra 29.03.07, 13:28
      Dzwoniłam do Calineczki,Jane przyjda za ok tydzień.
      Rocket w nowej kolorystyce bedzie dostępny ale raczej na zamówienie,dalej stoi
      u nich ten kremowy sprzed dwóch lat za 395zł po ile będą nowe nie ppotrafią
      powiedzieć ale raczej trochę drożej.
      • agular do koma.edziecko :) 29.03.07, 13:32
        Kochana nie mów że i ten wózek miałas? chyba masz jakieś rabaty na te wózki bo
        o jaki na forum nie pytają to Ty go miałaś :) ale Ci zazdroszcze :)
        Pozdrowionka dla Twojej pociechy :)
        • koma.edziecko Re: do koma.edziecko :) 29.03.07, 13:45
          No własnie z Jane jeszcze zadnego wózka nie miałam,dla starszej miałam fotelik
          samochodowy tej firmy i był super,a że to już moje ostatnie podrygi wózkowe bo
          Oliwia ma dwa lata więc chyba przysżła pora na Rocketa turkusowo-różowego,
          tylko nie wiem co z moim techno czy sprzdać czy jeszcze nie ;-)
          Również pozdrawiamy.
          • agular Re: do koma.edziecko :) 29.03.07, 13:53
            myślałąm że techno to będzie już Twoj ostatni wózek :) ale widzę że nie zagości
            zbyt długo :)
            • monika_wroclaw Re: do koma.edziecko :) 30.03.07, 08:55
              We Wrocławiu już od 2 dni jest nowa kolekcja Jane dostępna, ale Rocketa jeszcze
              nie mają, jeszcze nie mam informacji co z tym moim Rocketem...
              W Askocie te ze starej kolekcji były po 330zł, więc taniej niż w Calineczce.

Muszę powoli szykować Carrerę Pro na sprzedaż :D

Ja myślę, że Rocket będzie ostatnim wózkiem dla Niny :D

pozdrawiam
              • monika_wroclaw nie ma i nie będzie Rocketa 2007 30.03.07, 10:38
                Wiadomość od importera - nie będą w tym roku sprowadzać Rocketa, zresztą z
                kolekcji 2006 też nie mieli, te które są jeszcze w niektórych sklepach to
                resztki z kolekcji 2004 i 2005.
                Dzwoniłam do sklepu we Wrocławiu i do importera w Krakowie, także wiadomość
                jest sprawdzona.

Także pozostaje tylko zakup w Czechach lub Niemczech.

pozdrawiam
                • aalfaa Monika Re: nie ma i nie będzie Rocketa 2007 30.03.07, 12:16
                  Monika widziałas w Askocie sa jeszcze te wózeczki i w jakich kolorach?mozna je
                  zamówic przez internet?
                  • monika_wroclaw Monika Re: nie ma i nie będzie Rocketa 2007 30.03.07, 16:02
                    Wózki są, nie pytałam dokładnie jakie kolory i modele, ale przyszło ponoć dużo.
                    Na pewno nie ma i nie będzie Rocketa, jest Energy, bo mi go sprzedawca ze
                    sklepu przez telefon proponował, ale mu powiedziałam, że Energy już miałam, a
                    teraz chcę Rocketa :-)

Mnie interesował tylko Rocket, więc o pozostałe nie pytałam.

Możesz do nich zadzwonić i zapytać, tel. 0-71 765-47-87
    • koma.edziecko No to mnie zmartwiłaś bo ten szafirowy jest sliczn 30.03.07, 18:33
      Ale ten nasz importer jest beznadziejny, no cóż albo zostanę narazie przy
      techno albo kupię tuż przed wakacjami caddy,narazie i tak nie mam pieniędzy na
      dodatkowy wózek a z techno jestem zadowolona bo Oliwka mi bardzo często sypia w
      wózku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka