rzymianka3 30.08.07, 17:32 czy nie jest troche za mala? podoba mi sie model S6,albo reverse.Spacerowka ok, fotelik extra ale gondola waziutka, macie jakies doswiadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzena02 Re: casual play gondolka 31.08.07, 11:14 Ja jeżdżę casalplay S4. Wózek uwielbiam. Natomist gondola jest faktycznie mała. Taka jak Quinny, Mutsy czy x-lander. U mnie nie jest to problem bo młoda urodziła się 49 cm, więc do pół roku nam posłużyć powoinna. Gondola ma jeszcze tę zalęte że można w niej przewozić malucha w szmochodzie. U nas się przydała przy transporcie córki ze szpitala - Iga ważyła 2600g. Nie wiem kied rodzisz, bo jeśli niedługo a twoje dziecię będzie duże, to gondolka może okazać się za mała. Cała zima przed tobą. U nas gondola sprawdza się bo ja muszę ja conajmniej 2 razy dziennie wnosić i znosić (mieszkam na 4 piętrze). Ja na większą gondolę pozwolić sobie nie mogłam bo większa gondola to większa waga. A z doświadczenia wiem że gondola być musi, a nie jakieś tam nosidło Odpowiedz Link Zgłoś
rzymianka3 Re: casual play gondolka 31.08.07, 17:46 dzieki.Mam porod na polowe pazdziernika a dzieko ponoc juz jest duze. Tak tez myslalam ze pewnie max do 4 mies by wytrzymala gondolka.wiec raczej odpada ten wozek.:-(jeszcze raz dzieki Odpowiedz Link Zgłoś