13.10.07, 22:47
Bardzo proszę o opinie na temat tego wózka. Nie mam innych typów. Wózek spodobał mi się wizualnie. Jeżeli nie jest on godny polecenia to proszę o polecenie innego. Pozdr
Obserwuj wątek
    • angwa Re: chicco s3 15.10.07, 12:31
      Witam!
      Zdecydowanie polecam ten wózeczek!Przed zakupem mialam wiele wątpliwości i
      zwróciłam się o opinie do osób które kupiły go na allegro i naprawdę otrzymalam
      same pozytywne opinie na jego temat. Uzytkuje go od ponad dwoch miesiecy i
      jestem bardzo zadowolona.Wizualnie wyglada swietnie a do tego bardzo szybko
      montuje sie gondole na stelazu, bardzo latwo sie sklada i na stojaco zlozony
      zajmuje bardzo malo miejsca, gondola ma bardzo wygodna raczke, a ostatnio
      zauwazylam ze swietnie sprawdza sie na chlodne dni, moj syneczek na spacerze
      jest swietnie zabezpieczony przed wiatrem i zimnym powietrzem dzieki plasikowym
      bokom gondoli i budce dzieki ktorej w srodku jest naprawde cieplutko!Oprocz tego
      regulowana wysokosc raczki pozwala wygodnie mi go prowadzic. Prowadzi sie
      rewelacyjnie, czytalam gdzies ze skrzypi, ale absolutnie nie! Skrętne kolo
      swietnie sie sprawdza, nie trzeba wozka podnosic zeby skrecic w bok. Jesli
      chodzi o kosz na zakupy to jest dosyc maly, ale lekkie rzeczy sie w nim dobrze
      mieszcza a do tego jest plecak do ktorego mozna wlozyc rowniez kilka niezbednych
      na spacer rzeczy . Naprawde nie zamienilabym go na zaden inny, z czystym
      sumieniem moge powiedziec ze jest swietny, dla mnie pod kazdym wzgledem!
      Pozdrawiam :)
    • tomaja Re: chicco s3 15.10.07, 21:23
      mam pytanie dotyczące części spacerowej w tym wózku. Czy spacerówka
      rozkłada się do pozycji poziomej i jaki jest mechanizm do tego. tzn,
      czy jest na tzw. pasach, czy mozna opuścić siedzisko bez budzenia
      malucha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka