asia_k_19 17.11.07, 13:42 dla rocznego malucha żeby spełniała takie wymagania -duże pompowane koła - koła najlepiej skrętne - z jedną rączką - waga nie ma znaczenia z góry dziękuję za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia_k_19 Re: spacerówka na zimę 17.11.07, 13:46 i jeszcze żeby był na czterech kołach :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniamarczynska Re: spacerówka na zimę 17.11.07, 17:19 Ja kupilam spacerowke firmy Tako model Sportser i jestem z niej bardzo zadowolona. Duze kola, regulowany podniozek i oparcie do pozycji lezacej, posiada pokrowiec na nozki ocieplany, kola amortyzowane, jedna raczka regulowana, wygodnie sie nim jezdzi po sniegu, po lesie i po ulicy. Troszke wazy, ale nie czuje sie tego pchajac wozek:) Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: spacerówka na zimę 17.11.07, 19:42 Xlander XA Prowadzenie - rewelacja, koła przednie obrotowe, duże, pompowane. Ja tym wózkiem jeździłam po śniegu, wertepach, po wiejskich drogach a nawet po tatrzańskich dolinach :). Naprawde - terenówka:). Dobrze osłonięty, fajny śpiworek w zestawie. Waży 14 kg - to była dla mnie wada, ale skoro dla Ciebie waga niema znaczenia to polecam. Dodam ze mimo tej wagi wózek prowadzi sie lecu\iusieńko, można spokojnie jedną ręką; mi przeszkadzała waga bo musiałam go wnosic po schodach... Cena nie największa bo około 750 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: spacerówka na zimę 17.11.07, 21:10 Sportstera ma moja kuzynka i też chwali:) Odpowiedz Link Zgłoś
alfifi Re: spacerówka na zimę 25.11.07, 13:05 Gdzie można kupić Xlandera XA w cenie ok.750? Nie spotkałam taniej niż 999,- a bardzo mi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: spacerówka na zimę 25.11.07, 14:51 tutaj można za 850 : www.alewozki.pl/index.php/cName/wozki-wielofunkcyjne-deltim-xlander-xa?osCsid=3d13beb94bbca911e7759d9e84f62828 ale to ze starej kolekcji Odpowiedz Link Zgłoś