lolka33 Re: britax verve 01.12.07, 15:41 Miałam go wiosną i sporo się o nim pisało porównując z innymi. Wrzuć w wyszukiwarkę powinno wyskoczyć. Mam akurat remont i nie mam teraz czasu Ci go opisywać, tym bardziej, że ten wózek absolutnie się nie nadaje na zimę i raczej teraz nie ma sensu go kupować. Jak masz konkretne pytania to pisz dokladnie o co Ci chodzi, postaram się odpowiedzieć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grakasia Re: britax verve 02.12.07, 15:14 ja mam od maja i jestem bardzo zadowolona. Tylko trzeba sobie zdać sprawę, czemu ten wózek ma służyć: nam służy prawie wyłącznie na krótkie wypady, gdy wiem, że będą proste i wygodne drogi a także do supermarketów. Cały czas mamy duży ciężki wózek, w któremu dziecku jest najwygodniej ale na krótki wypad verve naprawdę się sprawdza - nawet zimą. No i ta waga... Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: britax verve 02.12.07, 19:27 i nie jest to wózek dla niskiej osoby, bo rączka jest wysoko, a nie zauważyłam podczas oglądania go, że jest ona regulowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
helginia Re: britax verve 02.12.07, 20:23 ja mam ten wozek, uzywam go od 7 m-cy jako stelaz pod fotelik. poweim tak, nie jest to wozek na zimę, ani na nierowne drogi. sprawdzil by sie moze na asfalcie i w hipermarkecie, hehe. jesli chodzi o stelaz to sklada sie srednio ale za to rozklada sie swietnie :) jest zwrotny ale pozbawiony amrtyzacji. kolka mi sie nie blokuja, ale za to jest kijowy hamulec. ciezko sie go zwalnia. co do raczki, to ja mam 162 i moze byc, da sie przyzwyczaic. podbijanie fatalne. stabilnosc watpliwa. i teraz sprostowanie: dla mnie tego typu wozki sa z gory beznadziejne. duzo jezdze na spacery (4k teutonia) i jak pomysle, ze czyms takim mialabym na codzien jezdzic, to wlos mi sie jezy. I nie jestem na pewno obiektywna tak do konca. nawet nie wiem, czy w ogole wyprobuje verve w wersji spacerowej (jesli juz to pewnie tez tylko w hipermarkecie). jesli moge tylko cos podpowiedziec, to czy nie lepiej kupic taka normalna parasolke? te wozeczki na 3 malych koleczkach, naprawde nie sa stabilne. Ja osobiscie nie mam do niego zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś