mariiola 28.01.08, 12:29 Prosze napiszcie mi czy okrycie na nóżki w Chicco 04 jest ocieplane w wersji letniej czy zimowej?(nie śpiworek) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatazet Re: Okrycie na nóżki w Chicco 04 28.01.08, 15:08 mam Chicco 04 w wersji letniej. Okrycie to dośc gruby brezent ( taki jak tapicerka wózka), potem jakaś ocieplina, i potem podszewka. Nie wiem dokładnie jak wyglada wersja zimowa, coś dziewczyny pisały o polarku, ale nie macałam. Moim zdaniem to okrycie w wersji letniej jest bardzo dobre. Dla dziecka chodzącego ubranego w kombinezon wystaczy, a malucha i tak bym wsadziła w spiwór chyba :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariiola Re: Okrycie na nóżki w Chicco 04 28.01.08, 15:29 Dziekuję że mi odpisałaś. Mój synek zaczyna chodzić , jeśli okrycie jest ocieplone to myśle ze bedzie dobre.kupie wersje letnią.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: Okrycie na nóżki w Chicco 04 30.01.08, 16:49 spokojnie wersa letnia wystarczy- okrycie jest dośc grube. a jak będzie baaaardzo zimno to zawsze możesz podłożyć kocyk i już:) Bardzo fajny wozek- mialam 2 lata i sprawdził się w kazdych warunkach. nawet tapicerkę po odkręceniu kilku śrubek prałam i wirowałam na 1200 obrotów i nic się nie działo:) Odpowiedz Link Zgłoś