mijasia 17.03.08, 16:59 Może ktoś wie gdzie w Lublinie jest duży wybór wózków.Zależy mi głównie na inglesinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgnienieoka Re: Wózki w Lublinie 17.03.08, 19:50 co prawda nie jestem z Lublina ale byłam ostatnio tam u siostry i byłyśmy w babyfant duży wybór ale inglesiny chyba nie mają Odpowiedz Link Zgłoś
blanka321 Re: Wózki w Lublinie 17.03.08, 20:01 Chyba największy wybór wózków ma RAMPERS na Smoluchowskiego i widziałam tam Inglesinę. Odpowiedz Link Zgłoś
aggiekm Re: Wózki w Lublinie 18.03.08, 11:19 Zgadzam się. Też tam byłam i wybór jest duży. No i obsługa bardzo miła i profesjonalna. Męczyłam pana chyba z godzinę, ale wytrwał dzielnie;). Odpowiedz Link Zgłoś
malgmal Re: Wózki w Lublinie 18.03.08, 11:42 Rampers na Smoluchowskiego oraz Babyfant na Lotniczej - bardzo duzy wybór wózków, wiekszy chyba w Babyfancie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
denevue Re: Wózki w Lublinie 18.03.08, 21:52 Rampers sprzedaje na allegro - ma tez sklepy w Wa-wie i na allegro bylo taniej niz w sklepie - a odebrac mozna w sklepie (ja odebrałam jeszcze tego samego dnia - wczesniej zadzwonilam) Odpowiedz Link Zgłoś
majkusia08 Re: Wózki w Lublinie 21.08.17, 14:18 Proponuję lekturę regulaminu zanim umieścisz swoje ogłoszenie! Odpowiedz Link Zgłoś