justyna2262 05.04.08, 18:25 Czy widział ktoś może ten kolorek na żywo? jak on wygląda, czy jest bardzo ciemny? Zastanawiam się nad nim albo tym pomarańczowym. A może ma ktoś zdjęcie w realu tego kolorku Rainbow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kornnella Re: Multiway RAINBOW 05.04.08, 18:48 Rainbow obrzydliwy jest po prostu. Ktoś na forum wklejał real foto i dziewczyny tez się wypowiadały (wrzuć w wyszukiwarke). Problem w tym że ma pasiasty śpiworek i przez to jest jeszcze brzydszy. Widziałam na żywo caddy w tym kolorze i też nieładny Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Multiway RAINBOW 05.04.08, 18:49 Tu nawet znalazłam jakąś fotke household.uk.freeads.net/children/prams_+_pushchairs/Chicco+Multiway+stroller+limited+rainbow+and+navy-592022.htm Odpowiedz Link Zgłoś
justyna2262 Re: Multiway RAINBOW 05.04.08, 19:02 Ojej, rzeczywiście okropny, dobrze że zobaczyłam to zdjęcie bo bym go już zamówiła. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
kornnella Re: Multiway RAINBOW 05.04.08, 19:36 No problem :). Na pocieszenie dodam, że jeszcze żadnej znanej mi osobie nie spodobał się na tym real foto. Odpowiedz Link Zgłoś