alexkieszek 30.04.08, 19:49 który lepszy, gdzie jest większa gondola i co faktycznie w tych wózkach ma znaczenie? Czy warto za skrętne koła płacić tyle kasy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubi88 Re: BebeCar Stylo At- czy Style AT 30.04.08, 20:48 Oba wózki mają tą samą gondolę i taką samą spacerówkę(siedzisko) i identyczne funkcje i identyczną amortyzację.Jedyna różnica to ta że Stylo ma przednie koła skretne(nie obrotowe, tzn. one przy skręcaniu kierują się w lewo lub prawo co ułatwia skręcanie).Style ma koła nie skrętne.Czy warto dopłać....tu już musisz sobie odpowiedzieć Ty.Fakt te skretne koła ułatwiają tylko manwer skrętu, ale jeżeli aż tak bardzo Ci to nie potrzebne...to kup Stylo, bo zasadniczo płacisz TYLKO za te koła. Odpowiedz Link Zgłoś
white.angela36 Re: BebeCar Stylo At- czy Style AT 02.05.08, 20:44 Mam Stylo AT,synek mój ma już 8mcy więc pewne doświadczenie z tym wózeczkiem posiadamy.Gondola super, długa i szeroka, estetycznie wykończona, spacerówka z wysokim zagłówkiem,zobaczysz jakie to ważne, a wiele super nowoczesnych wózków ma krótkie oparcia,ale...... Od pierwszego spaceru patrzymy zazdrośnie na wszystkie wózki ze skrętną osią!! BebeCar to ciężkie pojazdy i pokonywanie zakrętów to prawdziwy wysiłek, szczególnie z dzieckiem i zakupami w koszu.Bez podnoszenia przednich kół nie da sie tego zrobic, a o jednej ręce już nie ma mowy. Przemyśl to, bo ja bardzo żałuję,że nie dołożyłam do zakupu, bo sam wózeczek jest super i mógłby służyc lata, ale ja nie mam już siły podnosi przy każdym skręcie kiedy Bobas waży już 10kg. Odpowiedz Link Zgłoś