karolinka251 13.06.08, 22:10 najlepiej na dużych kołach, z przekładaną rączką lub możliwością montażu w 2 strony rozkładana do spania na płasko. kto zna taki wózek? zgłupiałam ale nic takiego nie moge znaleźć do 1200 zł a może mam za duże wymagania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: spacerówka z dobrą amortyzacją 13.06.08, 22:14 Np Teutonia Mistral (ten zwyczajny, bez literek), ktoras z Emmaljung (Cerox??). Takich wozkow jest sporo... Tylko jesli zalezy ci na przekladanej raczce, to raczej powinien byc to wozek z czterema duzymi kolami (nie obrotowymi). Ta raczka sie przy obrotowych nie sprawdza! Wg mnie jednak obrotowe kola sa o wiele pozyteczniejsze od przekladanej raczki.. Odpowiedz Link Zgłoś
aribeth1 Re: spacerówka z dobrą amortyzacją 14.06.08, 21:46 Może być Zooper Zydeco. 3 duże koła, przednie skrętne, amortyzacja moim zdaniem świetna, siedzisko duże, rozkładane na płasko, montowane w obu kierunkach. Bardzo wygodny dla dziecka. Blokada przedniego koła przy rączce wózka - bardzo wygodne rozwiązanie, nie trzeba się schylać. Wadą wózka są duże rozmiary po złożeniu - wymaga sporego bagażnika (do astry wszedł ledwo, ledwo). Cena: ok. 1000 zł model 2008, ok.750 zł - 2007. www.zooper.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka251 aribeth1 14.06.08, 22:39 a nie wiesz gdzie kolekcję 2007 można dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
aribeth1 Re: aribeth1 15.06.08, 08:25 W Krakowie - w Entliczku. W sklepach internetowych - np. tutaj: fartlandia.pl/product_info.php?cPath=32_70&products_id=36 Odpowiedz Link Zgłoś
milasiela Re: spacerówka z dobrą amortyzacją 22.06.08, 13:48 Wiaj, Widzę, że jesteś zorientowana w sprawie wózka Zooper Zydeco. Ja chciałam wiedzieć jak oceniasz gondolę do tego wózka i czy wiesz gdzie można kupić nową kolekcję z 2008r ( chodzi mi o tą wersję kolorystycznaz białym)czyli ta co jest na ich stronie z USA a nie na polskiej. Może , ktoś sprowadza ze stanów? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
bullatko Re: spacerówka z dobrą amortyzacją 14.06.08, 22:25 Ja mam emmaljunge smart duo combi-dokadnie odpowiada Twojemu opisowi tyle, że cena.Ale ja kupiłam na przykład używaną i jestem bardzo zadowolona.Za 1200 kupisz na allegro na spokojnie-nawet za dużo mniej! Odpowiedz Link Zgłoś
jokka Re: spacerówka z dobrą amortyzacją 14.06.08, 22:47 Polecam teutonie mistral s rewelacyjna amortyzacja, przednie koła skrętne dzięki temu wózek świetnie radzi sobie i w terenie i w sklepie') ja kupiłam uzywany i jestem mega zadowolona naprawde rewelacyjny wózek, uwielbiam spacerować od kiedy mam ten wózek;) Odpowiedz Link Zgłoś