anii26 26.06.08, 13:43 Pilnie kupię spacerówkę Peg Perego Pliko P3 dla dziewczynki w dobrym stanie. Proszę o informacje na adres: anii26@gazeta.pl lub tel. 0 662 760 206 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabka11 Re: Pilnie kupię Peg Perego Pliko P3 26.06.08, 14:06 allegro.pl/item386579307_wozek_peg_perego_plico_p3_completo_wspanialy.html#photo allegro.pl/item390041396_wozek_peg_perego_pliko_p3.html allegro.pl/item383503807_spacerowka_peg_perego_plico_p3_super_jakosc_.html Akurat siedzę na allegro na PP, bo szukam dla kumpeli, wybrałam Kup Teraz, bo piszesz, że pilne. Mama nadzieję, że pomogłam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stargardzianka1 JA TEZ Pilnie kupię Peg Perego Pliko P3-prosze tel 26.06.08, 14:34 ja tez pilnie szukam, ale nie moge wejsc na allegro -mam w pracy blokade. mozecie podac tel z tych ogloszen allegro. bede bardzo wdzieczna za pomoc jak ktos ma do sprzedania prosze o kontakt Ola 691 991 227 lub mediacars@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
kometa Re: JA TEZ Pilnie kupię Peg Perego Pliko P3-prosz 04.08.08, 00:18 Jesli atualne to ja moge sprzedac ;-) Mam taki wozek do sprzedania (w komplecie jest spiworek, folia, uchwyt na kubek i torba - ale nie oryginalna) jowisz.nd.e-wro.pl/wozek/ Wozek jest w stanie bardzo dobrym minus (uzytkowany dwa lata) - minus za male ryski od skladania wozka (ale to naturalne) i kilka przetarc w koszyku (ale nie wplywa to na jego funkcje). Tapicerka, budka i spiworek sa wyprane i pachnace ;) Koszyk tez pralam, ale troszke sie nie dopral z tylu (nie piore drugi raz bo moze stracic fason ;) ) Najchetniej odbior osobisty na terenie Wroclawia i okolic (maz moz dowiezc), ale wysylka tez mozliwa. Cena 500 zl - do negocjacji Odpowiedz Link Zgłoś
annulak Re: JA TEZ Pilnie kupię Peg Perego Pliko P3-prosz 04.08.08, 10:50 Ja mam tez do sprzedania plico p3 completo z torba oryginalna i dodatkowa tacka(tez oryginalna),tacka na miejsce na kubek dla malucha i blacik,my jej uzywalismy jak mala sama juz pila i umiala wstawic kubek w otworek - (mozna stosowac wymiennie z palakiem),tacka jest skladana. Wwa i okolice. Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: JA TEZ Pilnie kupię Peg Perego Pliko P3-prosz 05.08.08, 10:57 proszę o zdjecia wózeczka greenland@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasi-3k1 Re: JA TEZ Pilnie kupię Peg Perego Pliko P3-prosz 04.08.08, 21:05 witam jeśli aktualne proszę o kontakt kasi3k1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kometa Re: JA TEZ Pilnie kupię Peg Perego Pliko P3-prosz 05.08.08, 11:17 W sprawie wozka prosze o kontakt na maila gazetowego, bo zapominam zagladac na forum ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
daria.1 Re: Pilnie kupię Peg Perego Pliko P3 14.08.08, 23:09 Właśnie szykuję wózek do sprzedania. Zdjęcia może uda mi się zrobić jutro. Używany przez jedno dziecko ( dziewczynkę), zadbany. Kolor - wstawki pistacjowe. Stan oceniam na dobry, normalne ślady użytkowania. Posiadam super ocieplany śpiworek, oryginalną folię przeciwdeszczową, uchwyt na kubek. Byłam bardzo zadowolona z tego wózka. Jestem z Gdańska, mozna zobaczyć osobiście. Posiadam karton, nie wiem jaki koszt wysyłki. Cena 300zł. Dla zainteresowanych mail daria.1@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś