elinka4 07.09.08, 15:49 Prosze o pomoc niedoswiadczonych rodziwoc - zalozylem gondole na stelaz i nie wiem, jak ja zdjac. Dziekuje za rade (instrukcje przeczytalem 5 razy no jest nie zbyt przydatna-dokladna) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angi223 Re: ABC Design Rodeo - zdejmowanie gondoli 08.09.08, 09:08 Gondolka zdejmuje się bardzo prosto. Należy zwolnic blokady boczne przez pociągnięcie do góry takiej małej "wajchy" z przodu budki. Jak nadal będziesz miec problem daj zna zrobię fotki i Ci wyślę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
elinka4 Re: ABC Design Rodeo - zdejmowanie gondoli 08.09.08, 09:55 angi - Dziekuje Ci bardzo! Udalo sie! :-) "Jak kiedys litewski konduktor powiedziel - studiuja, studiuja i drzwy na wagonie nie potrafia otworzyc." Jeszcze wczoraj sie zastanawialem, do czego jest "wajcha" jak do niczego nie jest podlaczona ;-) Manfredzi sie mogly troche wiecej wysilyc z instrukcja - ewidentnie wajcha w spacerowce jest do regulacji siedziska (jak napisane w instrukcji), no o gondole nie bylo nic. Odpowiedz Link Zgłoś
elinka4 Re: ABC Design Rodeo - zdejmowanie gondoli 08.09.08, 10:07 Mam nadzieje, ze ostatnie pytanie: jak prosti bez uszkodzenia wozka zlozyc stelaz? Rozlozyc szlo prosto nie zlozyc...:-o Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
elinka4 Re: ABC Design Rodeo - zdejmowanie gondoli 08.09.08, 13:56 Ponownie producent "zapomnial" napisac w instrukcji jeden wazny krok... Ale udalo sie. Wszystko dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
angi223 Re: ABC Design Rodeo - zdejmowanie gondoli 15.09.08, 17:06 No to gratulacje, że sami doszliście jak się stelaż składa :) My wcześniej byliśmy w sklepie i patrzyliśmy jak sprzedawca składał wózek. Nie wiem ile czasu by nam to zajęło gdybyśmy wcześniej nie widzieli "na żywo" jak się składa :) Aha ważna sprawa - jak będziecie wyjmowac gondolkę z dzieciem w środku to równo do góry trzeba podnieśc, bo lubi się czasem blokowac z jednej strony. Tak czy inaczej fajny wózeczek kupiliście :) Nam służył superowo i z żalem się z nim rozstawaliśmy tym bardziej, że był w moim ulubionym kolorze... Ale jednak brak windy zadecydował... Odpowiedz Link Zgłoś
grazabe Re: ABC Design Rodeo - zdejmowanie gondoli 07.10.08, 18:03 Ja zamierzam kupić ten wózek właśnie i wydawał mi się najlżejszy z możliwych (4 piętro bez windy...) nie widziałam już nic lżejszego w tym przedziale cenowym... Odpowiedz Link Zgłoś
marina0706 Re: ABC Design Rodeo - zdejmowanie gondoli 09.10.08, 14:50 Tez myslelismy o kupnie tego wózka razem z nosidełkiem Globus. Ale ktos mi ostatnio wmawiał ze 3 kolowce nie są dobre i ze są wywrotne. co Wy na to użytkowniczki??? mnie się on podoba, szczególnie Devil czerwony :-) Pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś