Dodaj do ulubionych

ABC Design Rodeo - zdejmowanie gondoli

07.09.08, 15:49
Prosze o pomoc niedoswiadczonych rodziwoc - zalozylem gondole na stelaz i nie wiem, jak ja zdjac.
Dziekuje za rade (instrukcje przeczytalem 5 razy no jest nie zbyt przydatna-dokladna)
Obserwuj wątek
    • angi223 Re: ABC Design Rodeo - zdejmowanie gondoli 08.09.08, 09:08
      Gondolka zdejmuje się bardzo prosto. Należy zwolnic blokady boczne przez
      pociągnięcie do góry takiej małej "wajchy" z przodu budki.
      Jak nadal będziesz miec problem daj zna zrobię fotki i Ci wyślę. :)
      • elinka4 Re: ABC Design Rodeo - zdejmowanie gondoli 08.09.08, 09:55
        angi - Dziekuje Ci bardzo! Udalo sie! :-)
        "Jak kiedys litewski konduktor powiedziel - studiuja, studiuja i drzwy na wagonie nie potrafia otworzyc."
        Jeszcze wczoraj sie zastanawialem, do czego jest "wajcha" jak do niczego nie jest podlaczona ;-)
        Manfredzi sie mogly troche wiecej wysilyc z instrukcja - ewidentnie wajcha w spacerowce jest do regulacji siedziska (jak napisane w instrukcji), no o gondole nie bylo nic.
      • elinka4 Re: ABC Design Rodeo - zdejmowanie gondoli 08.09.08, 10:07
        Mam nadzieje, ze ostatnie pytanie: jak prosti bez uszkodzenia wozka zlozyc stelaz?
        Rozlozyc szlo prosto nie zlozyc...:-o Dzieki!
        • elinka4 Re: ABC Design Rodeo - zdejmowanie gondoli 08.09.08, 13:56
          Ponownie producent "zapomnial" napisac w instrukcji jeden wazny krok...
          Ale udalo sie. Wszystko dziala.
          • angi223 Re: ABC Design Rodeo - zdejmowanie gondoli 15.09.08, 17:06
            No to gratulacje, że sami doszliście jak się stelaż składa :) My wcześniej
            byliśmy w sklepie i patrzyliśmy jak sprzedawca składał wózek. Nie wiem ile czasu
            by nam to zajęło gdybyśmy wcześniej nie widzieli "na żywo" jak się składa :) Aha
            ważna sprawa - jak będziecie wyjmowac gondolkę z dzieciem w środku to równo do
            góry trzeba podnieśc, bo lubi się czasem blokowac z jednej strony.
            Tak czy inaczej fajny wózeczek kupiliście :) Nam służył superowo i z żalem się z
            nim rozstawaliśmy tym bardziej, że był w moim ulubionym kolorze... Ale jednak
            brak windy zadecydował...
            • grazabe Re: ABC Design Rodeo - zdejmowanie gondoli 07.10.08, 18:03
              Ja zamierzam kupić ten wózek właśnie i wydawał mi się najlżejszy z możliwych (4
              piętro bez windy...) nie widziałam już nic lżejszego w tym przedziale cenowym...
              • marina0706 Re: ABC Design Rodeo - zdejmowanie gondoli 09.10.08, 14:50
                Tez myslelismy o kupnie tego wózka razem z nosidełkiem Globus. Ale
                ktos mi ostatnio wmawiał ze 3 kolowce nie są dobre i ze są wywrotne.
                co Wy na to użytkowniczki??? mnie się on podoba, szczególnie Devil
                czerwony :-)
                Pomóżcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka