magda79pn 12.10.08, 10:07 proszę posiadaczki tego wózka o opinię ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda79pn Re: JANE UNIQUE - ma ktoś? OPINIE 13.10.08, 12:52 nikt niema :((( ???????????? A kto może się wypowiedzieć na temat jakości wózków jane???????? Odpowiedz Link Zgłoś
otiku Re: JANE UNIQUE - ma ktoś? OPINIE 13.10.08, 13:42 Magda ja miałam Jane energy i był super. Lekko się go prowadziło i podbijało. Nie słyszałam w nim kółek a jak wiesz to moja zmora i nigdy mi nie skrzypiał o nie smarowałam go niczym. Jedyne zastrzeżenie do materiału na oparciu pod główką i na bokach (tego na rurkach wózka)wyblakło i jak wyprałam tapicerkę to zrobił się taki trochę jaśniejszy w tych miejscach. Teraz chce kupić używanego nomada, bo nowy jest za drogi. Patrzyłam na allegro, że tańsza jest carerra C ale nie wiem co to jest. Ogólnie jak dla mnie jane jest dobrej jakości lepsze niż maclaren. To moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_ewelajda Re: JANE UNIQUE - ma ktoś? OPINIE 13.10.08, 13:43 jak dla mnie jakość wózków jane(mam nomada) jest bardzo dobra! Materiały- wysokiej jakości- , wykonanie stelaża jak najbardziej uważam Jane za firmę godną polecenia choć czytałam na tym forum również opinie negatywne o jane carrera!więc jako użytkowniczka nomada mogę tylko powiedzieć ze jakość pierwsza klasa i w sumie to nie mam żadnych zastrzeżeń! Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: JANE UNIQUE - ma ktoś? OPINIE 13.10.08, 15:44 dzięki, tak mi się podoba ten unique... a volo tak sobie :) i nie wiem co zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś