mag.ia 21.01.09, 18:07 www.allegro.pl/item528050290_wozek_chicco_trio_enjoy_evolution.html czy to prawda ,że bardzo się telepie :) jakby miał się zaraz rozpaść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna9992 Re: co sądzicie o chicco trio evolution 03.02.09, 21:46 jestem rowniez zainteresowana opinia na temat tego wozka czy nadaje sie dla noworodka? Odpowiedz Link Zgłoś
mag.ia Re: co sądzicie o chicco trio evolution 04.02.09, 15:56 może ktoś ma taki wózek,bo na allegro są sprzedawane. Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: co sądzicie o chicco trio evolution 04.02.09, 16:56 ja mam:) enjoy to nie wózek na paskach czy wachaczach ale ma wyczuwalną amortyzację. jesli bedziesz nim jeździć w mieście, spokojnie wystarczy do tego zbliża sie wiosna i lato tak że ja polecam:) na śniegu też sobie radzi ale z zablokowanymi kołami. wózek generalnie trzęsie ale to nieuniknione ale nie tak jak by miał się rozlecieć! to naprawdę dość udany model chicco. telepie bardziej i strasznie trzeszczy np chicco for me!! Odpowiedz Link Zgłoś