dima1312 17.02.09, 13:20 zawsze bylas taka bezczelna czy dopiero od niedawna?!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandra1977 Re: do aleksandry 1977 17.02.09, 13:35 a co zabolalo, ze ktos Ci bledy ortograficzne wytyka (nie ja jedna, to zauwazylam) i zwraca uwage, ze zamieszczasz oferty sprzedazy kolejnego wozka w nieodpowiednich miejscach na forum? Nie po to ktos, kto zajmuje sie tym forum zrobil tu porzadek (i slusznie) i wskazal odpowiednie miejsce na tego typu ogloszenia. Poza tym, jesli personalnie masz do mnie sprawe, to wypada napisac na priv... Odpowiedz Link Zgłoś
dima1312 Re: do aleksandry 1977 17.02.09, 20:44 moja droga bledy ortograficzne to upelnie co innego! myslę ze masz chyba zbyt wiele czasu wolnego skoro zajmujesz się śledzeniem tego co nie powinno cię interesować!!! apropos jak mnie coś boli to idę do lekarza!! Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: do aleksandry 1977 17.02.09, 22:23 Napisalas ogloszenie i m.in. ja zwrocilam na nie uwage. Skad masz pewnosc, ze nie interesuje mnie Twoj wozek? Masz mi za zle, ze zasugerowalam umieszczenie go w odpowiednim watku na samej gorze forum? Ktos, kto zalozyl to forum, ustalil jakies zasady jego funkcjonowania. Nie wiem, czy pamietasz, ale pare tygodni temu, forum wygladalo troche inaczej, teraz jest wyraznie uporzadkowane. Szkoda, ze nie zauwazylas... . Czasu mam niewiele, ale jestem na tyle zorganizowana osoba, ze wystarcza mi go rowniez na forumowe dyskusje. Wyluzuj, kobieto, zlosc pieknosci szkodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
dima1312 Re: do aleksandry 1977 18.02.09, 11:43 aleksandro generalnie jestem spokojnego usposobienia ale szlag mnie trafia jak ktos jest nadgorliwy. mysle ze nie ciągnijmy juz tego wątku. mimo twoich uszczypliwości pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś