isabel_o 09.04.09, 09:15 Proszę przeczytaj jeśli będziesz miała chwilkę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: PINIK - WYSŁAŁAM CI WIADOMOŚĆ NA GAZETOWEGO ! 09.04.09, 14:26 dostalam, ale sie troche nie wyrabiam. Ja tyle takich maili dostaje. Dzis juz trzy przyszly, a ja okna musze pomyc... A na twoj musze sie troche rozpisac. Ja bym sprzedala tego maclarena i kupila jakiegos dobrego joggera (UJ albo babyjogger albo swifta) dla rocznego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o Re: PINIK - WYSŁAŁAM CI WIADOMOŚĆ NA GAZETOWEGO ! 09.04.09, 14:31 Ups, przepraszam za to zawracanie głowy, ale widzę, że jesteś GURU w tych sprawach;) Pomyślę nad Twoją radą. Muszę poczytać coś o nich na necie i zobaczyć jak wyglądają. Pozdrawiam Cię i dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o Podoba mi się Baby Jogger City Elite! 09.04.09, 19:12 Napaliłam się na ten wózek! Jeden gość sprzedaje je na allegro ze stanów. Ryzykować? www.allegro.pl/item606315132_baby_jogger_wozek_trojkolowy_elite_city_su.html Kolory średnie, ewentualnie wzięłabym brąz z beżem... Ale ciekawe jak na żywo ten kolorek? Odpowiedz Link Zgłoś
jokka Re: Podoba mi się Baby Jogger City Elite! 09.04.09, 22:20 Ja kupowałam właśnie u tego sprzedawcy, tylko z jego drugiego konta sgilarski wszystko przebiegło bez problemu, choć ten nr trackingowy to fikcja niestety (ciągle mi pisało że przesyłki nie widzi) Pan wysyła Polonezem, wózek przywiózł ich kurier, a dokładnie kurier karex (jakoś tak) przesyłka trwała ok 7 tygodni, pan cierpliwie odpowiadał na moje meile, nawet już po wystawieniu komentarza wszystko przebiegło bez doatkowych opłat, ale moze miałam szczęście nie wiem u kogo kupowała ensanta ja wózek szczerze polecam, nawet z arią mi trochę przeszło ;) baby jogger uwielbiam, rewelacyjnie pokonuje przeszkody wszelkie :) Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o Re: Podoba mi się Baby Jogger City Elite! 10.04.09, 00:01 A jaki masz kolor? Odpowiedz Link Zgłoś
jokka Re: Podoba mi się Baby Jogger City Elite! 10.04.09, 09:14 czerwono czarny, zobacz sama :) fotoforum.gazeta.pl/a/28478.html Odpowiedz Link Zgłoś
aribeth1 Re: Podoba mi się Baby Jogger City Elite! 10.04.09, 09:32 Isabel_o, pamiętaj, że kupowanie w Stanach może się skończyć tak: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=92925446&v=2&s=0 - tu też chodzi o Baby Joggera i tego samego sprzedawcę. Ja bym raczej ograniczyła się z zakupami do Europy:) Np, tu: www.pramworld.co.uk/category/473/Baby_Jogger_Three_Wheelers Odpowiedz Link Zgłoś
jokka Re: Podoba mi się Baby Jogger City Elite! 10.04.09, 10:29 albo tutaj www.babyjogger.co.uk/shop/product_info.php/cPath/41/products_id/64 Odpowiedz Link Zgłoś
jokka Re: Podoba mi się Baby Jogger City Elite! 10.04.09, 10:30 choć w tamtym sklepie cena lepsza, ale coś mi się kiedyś przeczytało że nie wysyłają do Polski :( ale najlepiej zapytać Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o Re: Podoba mi się Baby Jogger City Elite! 10.04.09, 14:20 Dzięki dziewczyny. Też bym wolała z Europy i nie ma cła i krócej się czeka... Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: PINIK - WYSŁAŁAM CI WIADOMOŚĆ NA GAZETOWEGO ! 10.04.09, 15:17 Mountain Buggy urban jungle moze faktycznie z wygladu ladniejszy, ale praktyczniejszy jest chyba jednak City Elite. Na korzysc Urban jungle: ogromny koszyk z super dostepem i wyglad. Na korzysc City Elite: krotki po zlozeniu (UJ jest wyjatkowo dlugi), super system skladania, genialna budka (to jego najwiekszy plus). Jest super naciagana, ma dwa okienka, wywietrzniki zamykane, fajny organizator na raczce, podnoszony podnozek. Ogolnie oba wozki sa rewelacyjne. Choc gdybym miala miec jeden i mialby byc jaknajbardziej praktyczny, to chyba bylby to babyjogger, choc urban jest tez super! Oba maja bardzo duze i wysokie siedzonka. Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o Re: PINIK - WYSŁAŁAM CI WIADOMOŚĆ NA GAZETOWEGO ! 10.04.09, 18:28 Chyba najbardziej się napaiłam na city elite... Widziałam filmiki w necie i rzeczywiście ta buda jest genialna!!! A czy ktoś widział kolor brown/tan ??? Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o Jokka 11.04.09, 18:03 Fajne zdjęcia, dzięki. Chyba zamówię u tego samego gościa co Ty. Szkoda, że trzeba tyle czekać:( Odpowiedz Link Zgłoś
jokka Re: Jokka 14.04.09, 12:51 dlatego może dałoby się namierzyć jakiś europejski sklep, albo zapytaj o przesyłkę lotniczą ile by wyniosła jaki byłby jej koszt Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o Re: Jokka 14.04.09, 13:11 Namierzyłam kilka ale tam jest sporo drożej:( Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: PINIK - WYSŁAŁAM CI WIADOMOŚĆ NA GAZETOWEGO ! 15.04.09, 18:14 powiedzcie, czy mail pinik to pinik@gazeta.pl ? też mam do Niej pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: PINIK - WYSŁAŁAM CI WIADOMOŚĆ NA GAZETOWEGO ! 15.04.09, 18:35 Hej, to ogolnie nie jest moj mail, ale jest on stamtad do mnie przekierowywany. Mozesz tu do mnie zadac pytanie, bo te w mailach nieraz jak akurat nie mam czasu to zapominam (duzo roznych pytan dostaje). Tutaj zawsze mozna podbic watek. Odpowiedz Link Zgłoś
emma6666 Re: PINIK - WYSŁAŁAM CI WIADOMOŚĆ NA GAZETOWEGO ! 15.04.09, 20:05 Pinik bardzo Ci dziekuję że się odezwalas temat napisałam już wczesniej ale zaginął jakbyś mogła zajrzec byłabym wdzięczna forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=93394741 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś