patik2 27.04.09, 10:04 Znacie może ten wózek? jak się sprawuje? Pytałam juz o kolor soleo ale nikt nie odpowiada. Nie używałabym funkcji dla maluszka tylko juz jako spacerówki. Poradzcie coś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patik2 Re: PPP 3, Pramette 27.04.09, 13:30 Nikt nie zna tego wózka - proszę napiszcie coś o nim bo muszę się wreszczie zdecydować! dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: PPP 3, Pramette 27.04.09, 16:42 hej ja mialam ten wozek przez 1 rok malego,powiem ci ze jesli nie chcesz uzywac wersji dla maluszka to lepiej kupic pliko 3 bo to prawie to samo.tu gdzie dziecko ma glowe jest zgrubienie (i to jest niezbyt madre rozwiazanie) bo tam sie chowa czesc od wersji dla maluszka zapina sie na zamek.bo jesli dziecko jedzie przodem do ciebie to nie mozna podniesc pleckow,jesli chce sie dziecko troche przesadzic to trzeba zrobic spacerowke ale wtedy maluszek jedzie tylem do mamy Odpowiedz Link Zgłoś
patik2 Re: PPP 3, Pramette 27.04.09, 19:40 o dzieki za odp. mam jeszcze pytanie, jak ogolnie sie sprawowal, bylas z niego zadowolona, gabartyt ma takie same jak pp3? Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: PPP 3, Pramette 27.04.09, 21:40 mysle ze tak ze gabarty maja takie same,wczesniej mialam pliko 3 dla corki,a pliko 3 jest o 1 kilo lzejsze Odpowiedz Link Zgłoś