kajos5 05.08.09, 19:43 pytanie do użytkowniczek matrixa - na jak długo Wam wystarczył? Głęboki jest po rozłożeniu? Da się do niego włożyć dziecko ze śpiworkiem albo kocykiem? Wolałabym fotelik zamiast gondoli ale mam obawy że nie sprawdzi sie zimą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feromonka Re: jane z fotelikem matrix - jak długo? 05.08.09, 22:15 Matrix wyglada fajnie, ale nie kupiłabym drugi raz. Mam dziecko listopadowe i matrixa miałam w domu do połowy marca (czyli jakies 5mcy) z tym, że Kuba urodził się nieduży (2510g i 51cm), na te kilka razy kiedy wyszłam na zimowy specer, kocyk spokojnie sie zmieścił. Gondola dość płytka i wąska. Prawde mowiac jesli miałabym drugi raz rodzic dziecko zimą to chyba nie kupiłabym gondoli wogóle, bo używa się jej sporadycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
feromonka Re: jane z fotelikem matrix - jak długo? 05.08.09, 22:17 Natomiat jesli chodzi o specerówkę jane (mialam slaloma) to byłam bardzo zadowolona, ale też dość szybko go sprzedałam (potrzebowalam mniejszego wózka) jest szeroki, ma długi, regulowany podnóżek, jak dla mnie super Odpowiedz Link Zgłoś