nikanik 10.09.04, 09:18 ze nie wszystkie dni sa rozowe, zdarzaja sie szare, ale zeby czarna dziura sie pojawila z wszystkich kierunkow..... chyba potrzebne mi jakies dobre slowo... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albertyna45 Re: rozumiem 10.09.04, 09:29 Może masz wahnięcia hormonalne? Ponieważ jestem nieco starszą koleżanką mam sporo doświadczenia na ten temat. Mnie pomaga: vitamina e (300mg) + omega3 (po to żeby się vitamina wchłonęła). I czarna dziura znika. Odpowiedz Link
moonika_l Re: rozumiem 10.09.04, 09:33 Nika - głowa do góry! Jutro urlop, wypoczniesz, nacieszysz się rodziną. Nie mysl juz o pracy! Przenoś się w piękne miejsca, które zaraz już będą w zasięgu rąk i nóg! Poza tym - weź pod uwagę, że masz fajne dziecko, mąż Cię docenia, wszystkie matki w przedszkolu oprócz ciebie są do dupy, a ty coraz piękniejsza się robisz i facet to docenia. A w ogóle, to swiat jest piękny nawet jak spotyka się byłych głupich szefów! Nie wpadaj w rozpacz. Uśmiechnij się i to już! M. Odpowiedz Link
nikanik Re: rozumiem 10.09.04, 09:31 to nie hormony.... to ktos rozwala mi zycie swoimi butami. Odpowiedz Link
albertyna45 Re: rozumiem 10.09.04, 14:16 W takim raziem przyłączm się do Mooniki. Poza tym w ostanim przekroju jest artykuł o psychopatach w pracy. Jeśli możesz to przeczytaj a sporo spraw się wyjaśni. Ja z takimi osobami spotkała się już w życiu i więcej nie chcę. Odpowiedz Link
nikanik Re: rozumiem 10.09.04, 15:55 Dziewczyny jadę na urlopik! I nie będę sie niczym/nikim przejmowała - takie mocne postanowienie. Natomiast mam o niebo lepsze nastawieni do świata a to za spraawą m.im (Monika wybacz reklame innego forum) forum trzydziestek - jest tam parę wątków przy których uryczałam się. Siedzę i łzy mi się leją.... Czas na mnie. Obiecuję odezwać się za 2 tygodnie. Nika Odpowiedz Link
moonika_l Re: rozumiem 10.09.04, 18:37 Nika... forum trzydziestek reklamowac mozesz do woli! Też je czytuje :))) M. Odpowiedz Link