winnicacieplice 07.08.06, 20:00 JEŚŁI KTOŚ JEST Z JEDNOSTEK STRAŻY LUB SZTABU PROSZĘ NAM POMÓC!!! mmay do zatamowanie wał rz.KAmienna ŚWierczewskiego ulica od strony KARELMA jedyna podjazd Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leszczykwojciech Re: POWÓDŹ !!! 08.08.06, 16:48 fotokonto.pl/showimage.php?id=5622&size=800 Tak to teraz wygląda. Odpowiedz Link
chester_74 Re: POWÓDŹ !!! 09.08.06, 01:06 Ty chodziłeś i robiłeś fotki.... ja piłem piwo... Chyba żaden z nas nie pomógł.... a apel kilka postów niżej był :( Ciekawe kiedy fotki opublikuje największy piechowicki fotograf ;)? Odpowiedz Link
leszczykwojciech Re: POWÓDŹ !!! 09.08.06, 10:14 Chester jak masz problem z rozpoznaniem kiedy te fotografie zostały zrobione to nie feruj wyroków. To, że Ciebie interesuje tylko to czy masz pełno w pokalu to Twoja sprawa i nie wiem po co o tym piszesz. Odpowiedz Link
chester_74 Re: POWÓDŹ !!! 10.08.06, 02:54 Panie Wojtku to, że akurat nie miałem pełnego kufla(z pokala nie pijam) i oddawałem się nałogowi tytoniowemu pozwoliło mi ujrzeć pana Ludwika na żywo w tych super butach desantowych :):):) Szkoda, że ta niepoprawna politycznie TVN-24 pokazała później jego "ucieczkę" przed mieszkanką Piechowic... ;) Zwolić Waltera, Wejcherta i Valsangiacomo :) Albo zgodnie z projektem znacjonalizować im tą telewizję;) Odpowiedz Link
loonapark Re: POWÓDŹ !!! 10.08.06, 08:19 Za to pół godziny później w rządowej regionalnej relację z Piechowic zakończono we właścicwym momencie. A czy Wy podczas tej "ucieczki" (może to była jakaś niedyspozycja)widzieliście w powietrzu niewypowiedziane słowa - "Spieprzaj dziadówo!"???????? Odpowiedz Link
roll5 Re: POWÓDŹ !!! 10.08.06, 09:14 no ale nasz pan burmistrz który chciał żeby mu dać czas "na ochłonięcie"godnie premiera zastąpił"a co pani mysli ze my dla 7 tysięcy ludzi itp i td" Odpowiedz Link
leszczykwojciech Re: POWÓDŹ !!! 10.08.06, 09:35 Loonapark skoro chcesz to tak bardzo usłyszeć to ja to powiem: Spieprzaj loonapark. Teraz pewnie jesteś usatysfakcjonowany, że Ciebie magistra sponiewierano. Po drugie skąd wiecie co Krwawy Ludwik powiedział E.? Np.: Panie jutro ma być w kranach woda, a jak to już pana sprawa... A może nic niepowiedział, a woda by była w sobotę jak zapowiadano? Ja nikogo nie bronię, nie mój cyrk nie moje małpy. Odpowiedz Link
wodnikszuwarek2 Re: POWÓDŹ !!! 11.08.06, 20:46 Coś pan wierzy w tych swoich kolegów partyjnych . To że jest woda tak szybko to nie zasługa Dorna tylko zwykłych pracowników ZUKu którzy ciężko harowali by tacy jak pan mogli marudzić że woda do kąpieli jest brudna Odpowiedz Link