agasitko 16.07.10, 14:13 Czy do siebie pasujemy- Krzysztof 06.10.1975, ja-Agnieszka 31.12.1981. Co robic by podtrzymac nasz zwiazek? Na jakie zagrozenia zwracac uwage? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janus50 Re: prosze o wrozbe 18.07.10, 23:53 Witaj Wróżby niestety dać ci nie mogę, bo nie zajmuję się wróżeniem. Mogę natomiast zinterpretować wasze daty z punktu widzenia numerologii. Wasze wibracje urodzeniowe, ty ósemka a on dwójka, pozostają w pełnej harmonii i to jest oczywiście bardzo korzystne. On, mężczyzna po przejściach, których mu prawdopodobnie przysporzył pierwszy szczyt 7/16, dość niekorzystny dla związków. Aktualnie przebywa w drugim cyklu 6 oraz drugim szczycie 1, co wskazuje na osobę silnie zainteresowaną budowaniem związku oraz rodzinnego gniazda. Ty z kolei jesteś w niełatwym układzie cyklu 4 i szczytu 5. Te dwie wibracje są ze sobą sprzeczne i stąd mogą się pojawiać u ciebie spore wewnętrzne napięcia. Czwórka pragnie spokoju, bezpieczeństwa i stabilizacji, natomiast piątka nie znosi rutyny, uwielbia zmiany i pragnie osobistej wolności. Należy uważać przede wszystkim na słowa, gdyż on, jako dwójka, może być mocno przewrażliwiony na własnym punkcie i każde słowo wypowiedziane w emocjach, które u ciebie mogą się dość łatwo pojawiać, będzie się w niego wbijało jak sztylet i zostawiało głębokie rany. Problemem może być również twój drugi szczyt o wibracji 5, który stanowi przeciwieństwo jego urodzeniowej dwójki, te dwie wibracje lubią się jak pies z listonoszem. Podsumowując, związek ma szansę na przetrwanie jednak należy pamiętać o tym, że ty pozostając w szczycie 5 i będąc urodzeniową ósemką, często możesz popadać w stany emocjonalne i mówić słowa które ranią. Uczucia dwójki są niezwykle wrażliwe i niełatwo jest zaleczyć rany które raz się zada... Pozdrawiam Odpowiedz Link
agasitko Re: prosze o wrozbe 19.07.10, 20:34 Dziekuje Panie Januszu- tchnal Pan we mnie trochę optymizmu. Bede sie starała postepować wg Pana porad. Pozdrawiam serdecznie. Agnieszka Odpowiedz Link