Dodaj do ulubionych

Pytanie o związek

01.01.14, 18:00
Dzień dobry
Chciałem się zapytać o to czy spotkam i kiedy tę właściwą dziewczynę, która zostałaby moją żoną. Lata mi lecą, chciałbym się już ożenić, trafiam na niewłaściwe osoby. Jak moje życie uczuciowe wyglądać będzie? Czy będę miał jakieś problemy z przyszlą partnerka?

2 I i
3 C c c
2 N n
2 Z z
1 H
3 m m m
5 A A a a a
1 Ł
1 T
1 O
1 S
2 K K
2 R r
1 E
dzień urodzenia 26
miesiąc 11
rok 1979

Bardzo dziękuję i proszę o odpowiedź.
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU smile
Obserwuj wątek
    • 13mike Re: Pytanie o związek 04.01.14, 11:56
      Przypominam sięsmile pozdrawiam
    • janus50 Re: Pytanie o związek 06.01.14, 14:21
      Witaj
      13mike napisał:

> Dzień dobry
      > Chciałem się zapytać o to czy spotkam i kiedy tę właściwą dziewczynę, która zos
      > tałaby moją żoną. Lata mi lecą, chciałbym się już ożenić, trafiam na niewłaściw
      > e osoby. Jak moje życie uczuciowe wyglądać będzie? Czy będę miał jakieś problem
      > y z przyszlą partnerka? > > 2 I i> 3 C c c> 2 N n > 2 Z z> 1 H> 3 m m m > 5 A A a a a> 1 Ł
      > 1 T> 1 O> 1 S> 2 K K> 2 R r> 1 E
      > dzień urodzenia 26
      > miesiąc 11
      > rok 1979

Od 27 roku życia jesteś w drugim szczycie 7/16, który potrwa do ukończenia przez ciebie 36 roku życia. Siódemka w szczycie powoduje izolację, kontakty społeczne są ograniczone, niewiele prawdziwych okazji do nawiązywania relacji osobistych. Ponadto, szesnastka, która jest liczbą karmiczną, sprawia, że przyciągasz do siebie niewłaściwe partnerki, takie, które zadają tobie emocjonalne ciosy, związki takie kończą się zwykle fiaskiem. Tak więc, okres ten nie jest szczególnie sprzyjający dla budowania trwałych relacji osobistych. Dodatkowym obciążeniem jest okoliczność, że twoje wibracje imienne mają wartość 7-2-9. To trudne, zamykające, izolujące wibracje imienne. Powtórna obecność siódemki sprawia, że trudna 7/16 ze szczytu jest mocniej nasycona i przez to bardziej odczuwalna a co za tym idzie, bardziej uciążliwa. Jest jeszcze kolejny element pogłębiający problem. Mianowicie, w zawartości liter, składających się na twoje imiona i nazwisko, brak jest liter o wibracji 7, czyli G, P oraz Y. Brak ten sprawia zwykle, że obszar, za który odpowiada siódemka, może się realizować w sposób negatywny. W tym kontekście, zarówno szczyt 7/16 jak i wibracje imienne z siódemką w dążeniach duszy, tworzą potencjał negatywny i przynoszą wszelkie związane z tym uciążliwości, w tym problem z budowaniem relacji osobistych.
      Reasumując, trudny okres skończy się wraz z ukończeniem przez ciebie 36 roku życia. Poza tym oczywiście, warto byłoby zmienić wibracje imienne za pomocą transformacji numerologicznej i wypełnić brakującą wibrację siedem.
      Jak będzie wyglądać twoje życie uczuciowe - to zależy w ogromnej mierze od osoby, z którą się zwiążesz. Ponadto, posiadając w czarnych szczytach szóstki, możesz mieć tendencje do dominowania nad bliskimi, co w oczywisty sposób może się przełożyć na jakość relacji, może tworzyć napięcia i konflikty. Dlatego pamiętaj o tym, że każdy ma prawo decydować za siebie i postępować w sposób jaki uważa za odpowiedni, nie ograniczaj, nie narzucaj swoich poglądów, uświadom sobie, że nie posiadasz wyłączności na właściwe rozwiązania.
      Czy będziesz miał problemy z partnerką - to zależy od daty urodzenia partnerki, stopnia zgodności pomiędzy wami itp.
      Pozdrawiam

• 13mikee Re: Pytanie o związek 10.01.14, 19:49
      pomyliłem się i tam miał być październik a nie listopad, ale to tylko pogarsza sprawę gdyż z moich obliczeń wynika tak jak Pan pisała do 37 jestem w szczycie 16/7, i niestety po 37 również do 46 roku w szczycie 16/7. Przeraża mnie to.
      Proszę napisać jak wyglądałaby relacja z osobą o wibracjach imiennych 6-33-3
      drodze życia 3.
      U niej wygląda to tak:

9
      '
      6
      ' '
      3 3
      ' ' ' '
      9 3 9 -----------
      • 13mikee Re: Pytanie o związek 10.01.14, 20:06
        13mikee napisał(a): relacja z osobą o wibracjach imiennych 6-33-3
        Jednak nie policzyłem drugiego imienia ( z bierzmowania) a to też Pan napewno oczekuje
        A więc ilośc liter podaję,
        J
        O O
        T
        Z
        I
        W
        Y
        P
        A A A A A
        R
        N N N
        K K
        • janus50 Re: Pytanie o związek 19.01.14, 11:47
          Witaj ponownie
          13mikee napisał(a):

> 13mikee napisał(a): relacja z osobą o wibracjach imiennych 6-33-3
          > Jednak nie policzyłem drugiego imienia ( z bierzmowania) a to też Pan napewno o
          > czekuje
          > A więc ilośc liter podaję,
          > J> O O> T> Z> I> W> Y> P> A A A A A> R> N N N> K K

W dalszym ciągu mamy wibracje 6-6-3.
          Tak więc osoba o którą pytasz, jest urodzeniową trójką, z dnia urodzenia 9, w czarnych szczytach szóstki, w szczytach 3-3-6-9.
          Nie jest to obiecujący układ na perspektywiczny, trwały związek. Ósemka (ty) jest skonfliktowana zarówno z trójką jak i z szóstką. Jesteś ósemką mocno zaakcentowaną, gdyż także z dnia urodzenia masz wibrację osiem.
          Tak więc, gdy przeminie początkowa fascynacja, mogą zacząć się napięcia i konflikty.
          Nie będzie łatwo taki związek utrzymać w dłuższej perspektywie.
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka