Dodaj do ulubionych

prośba o pomoc

01.08.15, 23:47
Bardzo prosze o odpowiedz na moje pytanie. Mój brat jest teraz w 9 roku. W czerwcu poznał dziewczyne i po miesiącu znajomości zaręczyli się. Mówi, ze to ta jedyna, tylko jednak dużo czytałam, ze związki zaczęte w tym roku szybko się kończą,Dlatego mam pytanie czy taka wielka miłość może przetrwać?Podam tez daty. 20.08.1986 oraz 07.06.1991.
Bardzo proszę o odpowiedź
Obserwuj wątek
    • ewa5096 Re: prośba o pomoc 02.08.15, 13:59
      Wszedzie slysze i czytam, ze nie powinno sie zaczynac nowych zwiazkow w 9 roku. Wiadomo są wyjątki, ale czasami.czy to jest w ogóle"normalne" zeby w 9 roku przezywac taka ogromna milosc? Nawet jesli nie na stale, to takie rzeczy sie zdazaja w 9 roku?jak tak to po co? Zeby czegos nauczyc?
      Pozdrawiam!!
    • fiona.3333 Re: prośba o pomoc 08.08.15, 00:33
      Może jest to karmiczny związek? Taki, którego Pani brat musi doświadczyć. Nawet związki, które nie trwają bardzo długo mogą czasem nauczyć nas więcej niż te wieloletnie. Co do ślubu, warto chyba porozmawiać z bratem, żeby dał sobie czas na narzeczeństwo, wytłumaczyć, że "co nagle to po diable", że trzeba się lepiej poznać itp. Ale już odradzanie związku bratu tylko z uwagi na fakt, że wg numerologii nie jest to dobry rok osobisty byłoby chyba zbyt ekstremalne... Każdy z nas ma swoje życie, dokonuje własnych wyborów, ma określone lekcje do przerobienia w życiu. Chociaż czasem martwimy się o najbliższych to nadmierne wtrącanie się w czyjąś miłość może bardzo zniechęcić te osoby do nas... Ps: czerwiec dla Pani brata był miesiącem osobistym 6 wink Może to jakoś 'ratuje" sytuację związaną z 9? Pozdrawiam
      • ewa5096 Re: prośba o pomoc 08.08.15, 00:58
        Dziekuje bardzo za odpowiedź!! ma Pani racje, moze musi się czegoś nauczyć wink i tak wiem, czerwiec to 6 miesiąc dla niego , ale dla tej dziewczyny za to 9, więc ciagle się ta 9 pojawia wink
        Pozdrawiam smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka