Dodaj do ulubionych

dobry ortodonta

02.04.12, 14:17
poszukuję ortodonty z Łodzi lub Warszawy, na NFZ lub prywatnie. Chodzi mi o aparat ruchomy dla siedmiolatki. Może ktoś ma jakiś namiar. Poszukałam, podzwoniłam i na NFZ terminy wizyt są na wrzesień .... A 700zł za aparat to mało nie jest.
Obserwuj wątek
    • mirellag Re: dobry ortodonta 11.04.12, 09:54
      W Warszawie polecam Prima Dent na grójeckiej primadent.com.pl/. 3 lata temu mojej córce właśnie tu zakładali aparat. Na pierwszej wizycie prześwietlenie, odcisk szczęki. Córkę ominęło wyrywanie zębów, bo ortodonta stwierdził, że są luki między zębami i zęby będą miały gdzie się przemieszczać wink. Sam aparat kosztuje różnie, zależy, na jaki się zdecydujesz. Do tego co 6 tygodni trzeba chodzić na wizyty, by kontrolować przesuwanie się zębów. Będziesz musiała przypilnować córkę, by nosiła aparat jak najczęściej, by jak najszybciej osiągnąć efekty. Ja pamiętam, że z moją dzieciną było ciężko, ale pokazałam jej kilka filmów, jakie ząbki będzie miała, gdy przyłoży się do noszenia aparatu i.. podziałało. Do tego ortodonta z primadentu pomógł mi ją zmotywować, za co dziękujemy wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka