Dodaj do ulubionych

Ortodonta Gdańsk

07.02.14, 04:16
hej, mam prośbę do wszystkich forumowiczów, którzy mogą coś powiedzieć na temat dobrego ortodonty w Gdańsku, nie chciałabym jednocześnie najdroższego choć wiem że jakość kosztuje, proszę napiszcie kogo polecacie i czy rzeczywiście są efekty, nawet po dłuższym czasie od zdjęcia aparatu, bo z tego co czytałam bardzo często są recesje;/ Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi .
Obserwuj wątek
    • maciek479 Re: Ortodonta Gdańsk 17.03.14, 14:21
      Polecam Dr. Żak, świetny ortodonta. Sam się u niej leczę w tym momencie i jestem bardzo zadowolony. No i jak dla mnie plusem jest cena.. bo założenie aparatu metalowego kosztuje tylko 1600 za łuk smile Przyjmuje w Curodentalu w Gdańsku, możliwe, że jeszcze gdzieś, ale tego już nie wiem big_grin
    • clearalignergdansk Re: Ortodonta Gdańsk 11.05.16, 23:37
      Justyna Ramocka Gdynia - dobra ale bardzo drogo. Chciałam się u niej leczyć aparatem stałym estetycznym, ale jednak wybrałam Clear Aligner Szmuda-Sycz Gdańsk przymorze jazzdent.pl. Metoda super, czsem zapominam nosić i to jest problem, ale i tak leczenie przebiega zaskakująco szybko. Polecam wszystkim tą metodę! Godia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka