Dodaj do ulubionych

można zaczynać!

22.02.05, 19:14
off-topic wink))

ps. tak sobie teraz wyobraziłem, jak wszyscy, w różnych domach, w różnych
miastach, siedzimy i gapimy się w ekrany i tłuczemy w klawiatury swoich
komputerów, wypisując różne mniej lub bardziej ważne myśli... big_grinDD

takie to niesamowite i... śmieszne zarazem big_grin
Obserwuj wątek
    • zapalniczka Re: można zaczynać! 22.02.05, 19:17
      rzeczywiscie smieszne mam burdel na glowie twarz obsmarowana kremem obie nogi rozlozone na biurku obejmuja monitor - very funny smile
    • anula001 Re: można zaczynać! 22.02.05, 19:17
      taaa, zrobilam sobie wlasnie 2 herbaty, bo jedna mi malosmile mowilam juz ze
      zachlanan na zycie jestem, a herbate uwiebiamsmile
      • caroline_80 Re: można zaczynać! 22.02.05, 19:24
        a u mnie na biurku papierzyska przemieszane z kubkami do herbaty (lub po
        herbacie) (też uwielbiam herbatę i piję jej hektolitry w ciągu dnia) smile
        • anula001 Re: można zaczynać! 22.02.05, 19:25
          przyznaje sie, mam na stole 5 kubkow, 3 po kawie, 2 po herbacie. a kolo kompa
          stoja te dwa biezace, alez nich pijesmile
          • caroline_80 Re: można zaczynać! 22.02.05, 19:26
            jakbym sama siebie widziała / słyszała smile)))
            • anula001 Re: można zaczynać! 22.02.05, 19:27
              hihi, dla mnie to bez sensu myc jeden kubek. gdybym tak robila co 5 minut
              latalabym do kuchni.. wole co innego porobicsmile
              • caroline_80 Re: można zaczynać! 22.02.05, 19:33
                ja mam taki duzurny kubas - półlitrowy smile) i tez nie musze za czesto chodzic smile)
                • anula001 Re: można zaczynać! 22.02.05, 19:34
                  a ja mam taki 400mlsmile mam takie dwa - i teraz w jednym ma herbate z cytryna, w
                  drugim czerwona herbatewink
                  • caroline_80 Re: można zaczynać! 22.02.05, 19:36
                    ja standardowo w tym duzym mam herbate (earl grey lub czarna z cytrynka, czasem
                    bawarka) a w mniejszym - czerwoną smile))
                    a teraz mam w duzym barszczyk czerwony - bo mialam na taki rozgrzejacy
                    barszczyk ochote, ale wiedzialam, ze bede chciala go sporo wypic (bardzo
                    zmarzlam) - wiec od razu pół literka smile))
                    • anula001 Re: można zaczynać! 22.02.05, 19:39
                      no niezle niezle pol litra barszczuwink) ale sie rozgrzejesz, hihi
                      • caroline_80 Re: można zaczynać! 22.02.05, 19:41
                        i znowu będę gorącą kobietą smile))
                        • caroline_80 Re: można zaczynać! 22.02.05, 19:44
                          barszczyk wypity... strzeżcie się chłopy - tako żem się rozgrzała... smile)))))
                          • konrado80 Re: można zaczynać! 22.02.05, 19:49
                            ale do rozgrzewania kobiety sluzy facet smile))
                            • caroline_80 Re: można zaczynać! 22.02.05, 19:52
                              ale czy facet będzie narzekał jak mu sie trafi kobieta już rozgrzana???

a poza tym - z braku laku... (no i w dodatku w biurze!)

i nie wiem ilu facetów zgodziłoby się z tobą, że facet do czegoś "służy" smile
                              (pewnie i część kobiet zastanawiałaby się czy do czegoś służy smile)) (to z serii
                              femistycznych przytyków smile
                              • konrado80 Re: można zaczynać! 22.02.05, 20:06
                                no ja nie bede nawet sie uciesze bo juz ten etap mozna pominac smile))
                                a ze siedzisz w pracy i bylo Ci zimno to trzeba bylo wolac to... smile))
                                a z tym ilu facetow sie ze mna zgodzi to sie nie przejmuje smile
                                • caroline_80 Re: można zaczynać! 22.02.05, 20:11
                                  dziękuję za deklarację - często potrzebuję żeby mnie coś / ktoś rozgrzał, bo ja
                                  jestem ciepłolubna i okropny zmarźluch smile
                                  • konrado80 Re: można zaczynać! 22.02.05, 20:15
                                    to u mnie jest powiedzmy odwrotnie smile
                                    bo jestem dosc cieply smile)
                                    nie ubieram sie za grubo bo jest mi goraco wtedy
                                    przewaznie chodze w podkoszulku, koszulce i na to kurtka smile)
                                    • caroline_80 Re: można zaczynać! 22.02.05, 20:18
                                      ja pracuję w pokoju z facetem, któremu jest ciągle za gorąco (mnie jest ciągle
                                      za zimno smile - wyobrażasz sobie nasze rozmowy dotyczące pokrętła
                                      klimatyzacji??? smile))

ciepły facet, silne ramię... rozmarzyłam się smile
                                      • konrado80 Re: można zaczynać! 22.02.05, 20:23
                                        to ja juz bym doszedl z Toba do porozumienia smile)

PS> co do klimatyzacji to juz mam jej dosyc i u siebie w pracy nie wlanczam jej, wole sie juz gotowac niz ja wlacze.
                                        • caroline_80 Re: można zaczynać! 22.02.05, 20:50
                                          konrado80 napisał:

> to ja juz bym doszedl z Toba do porozumienia smile)

to śmiała deklaracja!!! (i bardzo odwazna!!!)
                                          • konrado80 Re: można zaczynać! 22.02.05, 20:56
                                            to ze jestem niesmialy to nie znaczy
                                            ze nie moge tak podchodzic do zycia, ludzi i kobiet wink
    • cafe_justysia Re: można zaczynać! 22.02.05, 19:27
      tralala...a dziś znów spędzę wieczór z "M jak miłość"...w Trójce jest zresztą
      fajna całodzienna audycja o statystycznym Polaku...
      Ryby mama...lalala...hey mama....
      • cafe_justysia Re: można zaczynać! 22.02.05, 19:29
        Taką miałam dziś ochotę na kawkę...ale nie poszłam do Coffee Heaven bo jest
        prawie na samym końcu Skweru Kościuszki a mi się nie chciało tak daleko iść...a
        koło mnie stoi miseczka po zupce i płytka do wypełniania PIT-ów...
        • cafe_justysia Re: można zaczynać! 22.02.05, 19:36
          Najlepsza herbatka to SPOKO TEA grejpfrutowa firmy Vitax!!Polecam serrrdeczenie!
          • anula001 Re: można zaczynać! 22.02.05, 19:37
            znam znam, pychasmile ale wersje grejfrutowa tez lubiesmile
            • zapalniczka Re: można zaczynać! 22.02.05, 19:46
              a ja mam po niej odruch wymiotny nienaturalny smaki jeszcze slodka... polecam zielona liptona (cytrynowa, mietowa i orientalna z pysznym smaczkiem anyzku)
              • ballbreaker Re: można zaczynać! 22.02.05, 20:38
                kupilem sobie dzis z ciekawosci sok o intrygujacej kompozycji smakowej juz z
                samej nazwy - jablkowo-malinowy, musze powiedziec ze sok jak sok, zadna
                rewelacja w wersji solo, ale sprawdzilem z herbatka - poprostu miodzio big_grin od
                dzis pijam tylko taka herbatke chyba smile))
                kurde ze az do gdanska musialem przyjechac zeby takie odkrycia poczynic... tongue_out
                • anula001 Re: można zaczynać! 22.02.05, 20:54
                  ciekawy ten Twoj post Ball w swietle Twej sygnaturkiwink moze czas na zmiane???smile
                  • ballbreaker Re: można zaczynać! 22.02.05, 21:03
                    w pracy mi pic nie pozwalaja crying pewnie dlatego dopiero w gdansku poczynilem
                    herbaciane odkrycia tongue_out
                    • anula001 Re: można zaczynać! 22.02.05, 21:05
                      widzisz, ta Twoja swoista wycieczka me glebszy senswink))
                      • ballbreaker Re: można zaczynać! 22.02.05, 21:18
                        to juz chyba nie wycieczka... bo ja tu zostaje tongue_out
                        • coobad Ball 22.02.05, 21:25
                          zostajesz w Gdańsku?!
                          na długo?!

bo anula ma się w marcu pojawić, to może zlecimy się?!
                          • ballbreaker Re: Ball 22.02.05, 22:01
                            hmm, tego jeszcze nie wiem... moze na stale juz?
                          • anula001 Re: Ball 22.02.05, 22:26
                            a mam byc, mam, nie zaprzeczamsmile))
    • monikson Re: można zaczynać! 22.02.05, 19:48
      No to zaczynamwink
      Pochłonęłam wielki kubek jogurtu z różnymi śmieciami a następna będzie herbatka
      z owoców leśnych smile
      I żeby nie mieć wyrzutów sumienia, że spędzam wieczory przed kompem to poszukam
      sobie jakiejś pracy.....
      • anula001 Re: można zaczynać! 22.02.05, 19:51
        jakiej pracy???
        • monikson Re: można zaczynać! 22.02.05, 20:12
          > jakiej pracy???
          Innej, Anula, innej smile)))
          A serio to mam już wystarczająco silny imperatyw żeby uciekać z obecnej pracy i
          jestem tak zmotywowana, że grzechem by było nie wykorzystać tego kopa...wink))
          • anula001 Re: można zaczynać! 22.02.05, 20:14
            to przez te szefowa,tak??
            polecam serwis praca na naszej kochanej gazecie.pl smile
            • monikson Re: można zaczynać! 22.02.05, 20:25
              Hehe, po serwisach pracowych już po omacku mogę chodzićwink
              Padnę, ale znajdę!!! smile
      • coobad monikson! 22.02.05, 20:12
        szukasz pracy na wieczór?!

weź trochę mojej!!! ja mam tyle pracy, że idę spać!!!
        • monikson Re: monikson! 22.02.05, 20:22
          Dzięki, Kubciu, ale mam jej w ciągu dnia już tyle, że wieczorem raczej
          niechętnie...wink)))
          Ale możemy się zamienic - weź moją!!! smile)))
    • dzika_zdzicha Re: można zaczynać! 22.02.05, 19:53
      hej wszystkim smile))))))))

moje 3 obecne myśli
      1. nałożyć sobie tę cholerną maseczkę czy nie
      2. nauka gotowania - na razie kupiłam kilka gazet o sztuce kulinarnej smile
      3. pójść na tę randkę czy nie smile)))) aha, i ewentualnie - jeśli nie, to
      dlaczego smile))))))))))))

buziaki! kiss
      • anula001 Re: można zaczynać! 22.02.05, 19:56
        juz spiesze z answers:
        1. maseczke naloz, bedziesz pieknasmile
        2. gotowanie- na razie poczytj, napatrz siewink
        3. na randke - MARSZ!!!!!!!!!!! i dlatego patrz pkt 1 - naloz maseczkesmile
        • dzika_zdzicha Re: można zaczynać! 22.02.05, 20:02
          ok, teraz moja kolej smile))
          ad 1 - i tak nic mi to nie pomoże, hahahahahaa! smile)))
          ad 2 - chcę się nauczyć gotować, bo może mi to być potrzebne, jak pojadę za
          granicę do pracy. nie myślałam o gotowaniu ze względu na żadnego faceta, o
          nieeeeeeeeeeeee! big_grinDDDDDDDDDDDDDDD
          ad 3 - Aniu, a Ty chodzisz na randki z każdym, który Ci to zaproponuje? bo
          jeśli tak, to spoko smile))))))))))))) facet jest ok, ale na razie spróbuję go
          wyciągnąć na bardziej koleżeńskie spotkanie... smile)))))))

buziaki kiss*********
          • anula001 Re: można zaczynać! 22.02.05, 20:06
            My turnsmile
            ad 1) Glupoty wygadujesz straszne! zakazuje tak myslec!!
            ad 2) nie myslalam o facecie, w koncu glowe i rece tez od Pana Boga dostalismile
            ad 3) nie chodze z kazdym na randki, a jesli ide na piewrsze spotkanie to nie
            nazywam tego randka tylko wypadem na piwo, i wtedy sie moze ewentualnie okazac
            czy na randke sie umowiesmile
            • dzika_zdzicha Re: można zaczynać! 22.02.05, 20:15
              oki, teraz moi smile
              ad ad 1 - Aniu, 90% moich wypowiedzi zawiera autoironię, po co płakać nad
              wyglądem jak można się śmiać! smile)))))))))
              ad ad 2 - to dobrze, że nie myślałaś o facecie. nie wiem, ale mi gotowanie
              kojarzy się głównie z kurą domową, może dlatego mam do tego taką
              awersję! smile)))))))))))
              ad ad 3 - no tak, i takie podejście jest najlepsze! hahahaha, a propos wypadu
              na piwo, przypomniało mi się, że kiedyś miałam kolegę, któremu się podobałam
              (do dziś nie wiem dlaczego hhahahahhahaha). kiedyś poszliśmy na piwo i palant
              chciał mnie upić! big_grinDDDDDDDDDDDDDDDD na szczęście mu się nie udało, bo nie
              znoszę piwa, hahahahahahha! smile))))))))))))))
      • monikson Re: można zaczynać! 22.02.05, 20:17
        No to ja wesprę Anulęsmile))
        ad 1). nakładaj maseczkę i nie marudź! I nie się wykręcaj, bo po coś ją kupiłaśwink)))
        ad 2). ja uwielbiam przeglądać gazetki kulinarne, jak widzę zdjęcia to mam
        nieodparte przeczucie że potrafiłabym to sama ugotowaćwink))) Polecam!
        ad 3). pewnie że pojść!! nawet choćbyś miała wrócić za godzinę...wink))

Cmokismile
        • anula001 Re: można zaczynać! 22.02.05, 20:19
          ufff, dzieki Monia, bo juz nie wiedzialam jak tej dziewczynie do rozsadku
          przemawiacsmile)
          • dzika_zdzicha Re: można zaczynać! 22.02.05, 20:29
            no bo ja jestem koziorożec, a z koziorożcami niełatwo! ;DDDDDDDDDDDDDDDDD
            • anula001 Re: można zaczynać! 22.02.05, 20:30
              wiem, bo mam tu w domu jednego takiego upartego koziorozca - siostre moja, ktora
              kocham bardzo, ale jakbym czasem w ten zakuty leb walnela...suspicious
              • monikson Re: można zaczynać! 22.02.05, 20:37
                Ja też mam koziorożca w domu - moję mamęsmile I nie wiem która z nas jest bardziej
                uparta, ale myślę chyba jednak ja....
        • dzika_zdzicha Re: można zaczynać! 22.02.05, 20:28
          ok ok smile)))))))))))
          1. maseczkę nałożyłam
          2. oooo, to miłe uczucie. smile))))))) na razie u mnie kończy się na przeglądaniu,
          ale... wkrótce coś popróbuję... nie wiem, jak to przeżyje moja
          kuchnia! big_grinDDDDDDDDD
          3. ehhh, skoro tak mówicie... zostaje tylko ustalić termin... ojej, wpadam w
          panikę na samą myśl o tym! smile))))))

buziaki for you, dawno Cię nie... widziałam/czytałam smile)))
          • anula001 Monia, nasza misja sie powiodla:DDD 22.02.05, 20:31
            <Brawo>, dobra dziewczynkasmile
            • dzika_zdzicha Re: Monia, nasza misja sie powiodla:DDD 22.02.05, 20:34
              oj, żebyś Ty widziała, jaka "dziewczynka" hahahaaahahah big_grinDDDDDDDDD ja jestem a
              big girl, niech Ci Zoska i Monia powiedzą! smile)))))))))))))))

no i siedzę sobie w tej maseczce przed kompem i żałuję, że nie mam
              zainstalowanej kamery, hahahaahhahahahah! ale widok! big_grinDDDDDDDDDDD
              • anula001 Re: Monia, nasza misja sie powiodla:DDD 22.02.05, 20:36
                big czy nie big co to ma do rzeczy?? wazne ze fajna z Ciebie girl!!!
            • monikson Re: Monia, nasza misja sie powiodla:DDD 22.02.05, 20:36
              Nooo, tak trzymaćsmile Niezły z nas tandemiksmile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka