herezja 28.06.05, 13:53 Tak w ramach ostrzeżenia. Spontaniczne zachowania mogą mieć bardzo nieprzyjemne i długotrwałe skutki Naprawde nie potrzeba wiele, żeby sobie życie popieprzyć... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogulo Re: Spontan... 28.06.05, 13:55 niestety, to jest wiadome mam nadzieje ze nie piszesz o wlasnym spiepszeniu Odpowiedz Link
herezja Re: Spontan... 28.06.05, 13:57 Na szczęście nie, ale ktoś kogo bardzo lubie władował się w niezłe bagienko. I niewiele będę mogła pomóc. Odpowiedz Link
bogulo Re: Spontan... 28.06.05, 14:01 niestety, nie zawsze mozemy innym pomoc nawet jakbysmy baaaardzo chcieli i na to lekarstwa nie ma, nie jestesmy wszechmocni Odpowiedz Link
herezja Re: Spontan... 28.06.05, 14:10 Niestety nie... zastanawiam się co jej powiedzieć... jak pocieszyć... zwłaszcza na początku, zanim przywyknie do nowej sytuacji... a przede wszystkim jak się powstrzymać przed natłuczeniem po tym głupim łbie! Odpowiedz Link
bogulo Re: Spontan... 28.06.05, 14:14 niektorzy twierdza, ze jak ktos ma dola, to lepiej natluc na maxa, bo mu to bardziej pomoze od pocieszania, ale ile w tym prawdy, hmmm to chyba kwestia jednostkowa, w tym wypadku sama jedynie to bedziesz wiedziala Odpowiedz Link
herezja Re: Spontan... 28.06.05, 14:20 W tym przypadku po głowie i tak dostanie... wolałabym się do tego nie dokładać. Kurcze, przede wszystkim to sama się musze uspokoić. Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Spontan... 28.06.05, 18:41 > a przede wszystkim jak się powstrzymać przed natłuczeniem po tym głupim łbie! Wsiadasz na rower i jedziesz do Oliwy w góry )) Odpowiedz Link
herezja Re: Spontan... 28.06.05, 18:50 > Wsiadasz na rower i jedziesz do Oliwy w góry )) skacząc raz po raz przez kierownicę? Rower do odbieram dopiero jutro Odpowiedz Link
emzecik Re: Spontan... 28.06.05, 17:47 Herezja, powiem Ci że w moim przypadku spontaniczne zachowania akurat dają baaardzo pozytywne efekty Nie wiem czy będą długotrwałe, czy skończą się równie spontanicznie jak się zaczęły... ale jestem dobrej myśli. Co do Twojej sytuacji - pewne spontaniczne zachowania (dla kobiet szczególnie) mogą faktycznie mieć nieciekawe konsekwencje. Pozostaje mi tylko współczuć, bo w tej chwili jak rozumiem jest już po ptakach. Odpowiedz Link
herezja Re: Spontan... 28.06.05, 18:57 > Co do Twojej sytuacji - pewne spontaniczne zachowania (dla kobiet szczególnie) > mogą faktycznie mieć nieciekawe konsekwencje. Pozostaje mi tylko współczuć, bo > w tej chwili jak rozumiem jest już po ptakach. Niektóre spontany mogą mieć fatalne konsekwencje nie tylko dla kobiet. Wniosek jest jeden - można i raczej dobrze jest być spontanicznym, ale na litość, nawet wtedy trzeba trochę myśleć!!! Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Spontan... 28.06.05, 18:40 > Tak w ramach ostrzeżenia. > Spontaniczne zachowania mogą mieć bardzo nieprzyjemne i długotrwałe skutki > Naprawde nie potrzeba wiele, żeby sobie życie popieprzyć... Vide Twoja wczorajsza spontaniczna decyzja o użyciu przedniego hamulca.... Odpowiedz Link