przedziwna1 20.08.06, 16:53 www.dziwnow.nice.cal.pl/index.php?limit= Rudzia, chcialas zdjecia Dz.okiem turysty, tu spory album z zeszlego roku, ale aktualny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rudzia20 Re: Okiem turysty 20.08.06, 17:18 Dzieki Przedziwna :), ale już wcześniej oglądałam:). Jestem tak spragniona Dziwnowa, że już chyba cały internet przeszukałam...:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamanamedal Re: Okiem turysty 23.08.06, 17:38 Witam, dawno mnie tu nie było. Dorzucę coś od siebie: www.bryl.net/ wybierz maj w Dziwnowie Odpowiedz Link Zgłoś
przedziwna1 Re: Okiem turysty 24.08.06, 08:16 Witaj Mama :) Dalas najlepszy dowod na to, ze i w maju mozna w Dz. spedzic swietny urlop o czym mowia usmiechniete buzki Waszych dzieci. Odwiedziliscie prawie wszystkie z uroczych zakatkow okolic :) Ja rozpoznalam kazde z miejsc, ale moze ktos zainteresuje sie gdzie robione bylo zdjecie np. z kozkami albo na szczycie ceglanej wiezy...? Pozdarwiamy, nie opuszczajcie naszego forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
przedziwna1 Re: Okiem turysty 24.08.06, 08:44 Ach i jeszcze prosba: jesli mozecie wklejcie kilka zdjec na naszym forum fotograficznym "Dziwnow nad Bałytkiem", pare zdjec z widoczkami co? Niech album rosnie w sile :) Odpowiedz Link Zgłoś