mampka 04.10.10, 22:08 co się stało z Twoją Labradością? Nie masz już w sygnaturze linka do garnka i nie mogę podziwiać Tejli buuu.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tenshii Re: Tenshii 05.10.10, 09:58 Witamy No w sygnaturze już nie mam, ale zapraszamy serdecznie --Galeria Teylozaura They gave me a Labrador Retriever cause other Angels were busy I don't need to fight to prove I'am right, and I don't need to be forgiven Odpowiedz Link
mampka Re: Tenshii 05.10.10, 22:13 Fotki super! Widziałam Twoj apel do DT dla labiszonów. Czy Ty się udzielasz w Primie? Złożyliśmy wczoraj ankietę przedadopcyjną na drugiego Labradozaura I zostaje nam umówić się na spotkanie z osobą z Fundacji dla sprawdzenia warunków. Odpowiedz Link
mampka Re: Tenshii 05.10.10, 22:15 Czy tylko mi się wydaje, czy Teyla zrobiła się bardzo podobna do Daisy? Może mała reinkarnacja? Odpowiedz Link
tenshii Re: Tenshii 05.10.10, 22:44 Teyla jest bardzo podobna do Daisy Ale o wiele mniejsza gabarytowo Nie udzielam się w Primie, ale jestem koordynatorem adopcji na forum labradory.info Zapraszam do nas do adopcji www.adopcje.labradory.info Odpowiedz Link
mampka Re: Tenshii 06.10.10, 10:56 Buuu szkoda, że nie wiedziałam. Złożyliśmy już papiery do adopcji Bony starszej schorowanej suczki. Suczka jest oceniana przez wetów w porywach nawet na 10 lat. I chcemy by już nie musiała szukać DS i spokojnie z nami przeszła przez TM. A tak w ogóle to nic straconego, bo jak Bona przejdzie za TM to myślimy o tym, żeby brać do siebie takie staruszki, właśnie po to by godnie dożyły ostatnich dni. Bo szansy na adopcję raczej nie mają i albo siedzą w schronisku albo co chwila zmieniają domy, a to nie służy ich psychice. Odpowiedz Link