Dodaj do ulubionych

ŚNIEG - Laba dla laba :P

25.01.07, 00:44
Wreszcie spadł śnieg smile Tak pewnie myśli mój psiak, który ubóstwia tarzać się
w zaspach, biegać, skakać itp.
Czy wasze psy też lubią zabawy w śniegu? smile

Dzisiaj w Łodzi padało cały dzień i śniegu jest po kolana, mój Ati wszystkie 3
spacery przehulał w zaspach smile grzebiąc w śniegu (nurkując) w poszukiwaniu
patyków które zostały po wichurze wink

-------
Biżuteria ręcznie robiona
Obserwuj wątek
    • ddb2 Re: ŚNIEG - Laba dla laba :P 25.01.07, 07:43
      Borze wszystko jedno, czy na dworze jest snieg, czy plucha, ulewa czy blocko.
      Uwielbia sie moczyc, taplac, biegac, szalec. Nawet, gdy jest sucho, wracajac do
      domu, zawsze musi zahaczyc o taka stala kaluze-bajorko, popic pysznej,
      kilkudniowej mazi i wymoczyc odciski.
      Wczoraj w Warszawie sypalo caly dzien, z kazdego wyjscia wracala bielutka - a
      jest czarnej masci, wiec kontrast byl ogromny.
      Po wytarciu do sucha recznikiem, dostala jeszcze piekniejszego, z szafirowym
      blaskiem, futra.
    • mekej Re: ŚNIEG - Laba dla laba :P 25.01.07, 10:42
      mój Gringuś można powiedzieć, że doświadczył śniegu po raz pierwszy w życiu (nie
      licząc tego czegoś co chwilowo spadło w listopadzie) i teraz myśli, że jest
      pługiem śnieżnym winksmilesmile
    • paenka Re: ŚNIEG - Laba dla laba :P 25.01.07, 13:24
      No moj Kaiser jak wychodzi na ganek i widzi bialosc to staje jak wryty! Uszy
      nastawia, zanim zacznie merdac ogonem to mija jakas chwila - musi sie ocknac i
      dosjsc do wniosku ze to nie jest senwink
      Dwa lata temu bylismy w gorach gdzie sniegu bylo mi do pasa czyli dla Kaisera
      dwukrotnie wiecej niz on ma w klebie. Skakal jak jakas maplka i chowal sie w
      puchu calkowicie. Susy byly dla niego strasznie wyczerpujace ale jak to lab
      entuzjazm i szczescie przewyzszaly zmeczenie. W pewnym momencie na polu zniknal
      mi z oczu bo swiatlo rozszczepialo sie o biel sniegu i nie widac bylo tych
      dziur po skokach. dopiero gdy go zawolalam nagle spod snigu wyskoczyla jego
      glowa z podskakujacym uszami na wietrze. LABY TO UWIELBIAJA SNIEG!
      • gabi683 Re: ŚNIEG - Laba dla laba :P 25.01.07, 22:07
        No Roki dzis sału dostał skakał brykał wcinał bialy puch .Byl tak szczesliwy ze
        nie widzial co ze soba zrobicsmileCudownie sie zachowywał i widac bylo ze
        sprawiało mu to sporo radoścismileI mi prztym było cudownie jka na Niego
        patrzyłamsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka