paenka 29.08.07, 16:37 Spędzacie go jakoś ciekawie? Jakies wyrawy może, ostatnie tego lata z psem? Kąpiele słoneczne tudziez wodne? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ddb2 Re: Schyłek lata 29.08.07, 20:14 Tak, jedziemy w ten weekend na Pojezierze Lucienskie, na ostatnie zeglowanie z Bora. Jedzie z nami syn znajomych, ktory Bore uwielbia, wiec bede miala ja z glowy, a ona bedzie wykonczona. A potem juz sami mykniemy poszukac ostatniego ciepelka w Pd.Dalmacji. Odpowiedz Link
paenka Re: Schyłek lata 29.08.07, 21:27 Pffffff......też bym tak chciała...zabierzcie mnie kiedys, jak miejsce w bagazniku sie znajdzie ja mało miejsca, zajmuję, potrafię sie w kłebek zwinąć Odpowiedz Link
ddb2 Re: Schyłek lata 30.08.07, 09:59 Jak tylko sie zdecydujesz na wyjazd do CRO, to ci moge wszysttko podpowiedziec, lacznie z nocowaniem po drodze. Naprawde pobyt w Chorwacji poza sezonem moze byc tanszy niz nad Baltykiem, a pogoda, woda i widoki nieporownywalne. Zjezdzilam swiat, ale zawsze twierdze, ze kto widzial Chorwacje widzial wszystko! Tam, szczegolnie w Dalmacji, jest po prostu wyjatkowo. Odpowiedz Link
paenka Re: Schyłek lata 30.08.07, 15:54 no wlasnie myslalam o Chorwackim wyjezdzie, a z psami tam mozna? Odpowiedz Link
ddb2 Re: Schyłek lata 30.08.07, 15:57 W bardzo wielu miejscach chetnie przyjmuja turystow z psami i czesto jest to bez dodatkowych oplat. Tylko czy Kaiserowi spodoba sie kapiel w bardzo zasolonym Adriatyku? Prysznice na plazy trafiaja sie wyjatkowo sporadycznie. Odpowiedz Link
paenka Re: Schyłek lata 30.08.07, 17:06 Nie wiem czy mu sie spodoba, ale fakt oamietam i w tym roku porownywalam smak BAłtyku z Adriatykiem. 1:0 dla Adriatyku. Odpowiedz Link