tequilavinni 06.07.09, 16:34 mam problem ze swoją Labka w kwestii jedzenia Ma niesamowity apetyt ( wiem ze kochaja jesc ) Miske z wydzieloną ilością karmy połyka gryzac co 5 granulkę Po 15 sek miska jest pusta Boje sie ze kiedys sie udławi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tenshii Re: Problemy z jedzeniem 06.07.09, 16:48 Normalne. Moja też tak je. Ciężko tego oduczyć. Spróbuj rozdzielać karmę na mniejsze porcje kilka razy dziennie, albo karm z ręki. Odpowiedz Link
tequ-illa Re: Problemy z jedzeniem 06.07.09, 20:45 Pod Twoim problemem może się chyba każdy podpisać Moja tak wpyla, że jestem święcie przekonana, że ona nawet nie wie co je Na zegarek już nie patrzę, bo nie chcę się stresować. Doszła już do takiej perfekcji, że zjedzone z prędkością światła granulki wyhafciła i zjadła jeszcze raz - z zachowaniem standardowego czasu trwania posiłku - jak u Ciebie 10-15 sekund co mogę doradzić: -posiłki 3 razy dziennie, -przed michą pakuję jej konga - resztę do michy -albo rozrzucam karmę gdzie popadnie - ta chodzi zajarana, szuka i zżera - resztę pakuję do michy - tu ma wielką frajdę Odpowiedz Link